PKN - landelijk

De IJsseldijkkerk is onderdeel van de 'Protestantse Kerk in Nederland'
Dit is een overkoepelende organisatie voor vele protestantse gemeentes in heel Nederland.

PKN - Krimpen

Gezamelijke website van de samenwerkende PKN kerken in Krimpen aan den IJssel. U vindt hier publicaties van de Algemene Kerkenraad en ook gezamelijke activiteiten van de wijkgemeenten.
U kunt vanuit de gezamenlijke website gemakkelijk doorlinken naar alle wijkgemeenten.

Wijkgemeenten

Raad van Kerken

RvK is een interkelijk overlegorgaan. Vanuit deze Raad van Kerken worden de komende gespreksmogelijkheden, cursussen en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld het Kerkenpad aangeboden.

IJsseldijkconcerten

Deze stichting organiseert in de IJsseldijkkerk per seizoen een vijftal klassieke concerten en streeft hierbij naar variëteit en kwaliteit.

CMC

De Centraal Missionaire Commissie organiseert missionaire activiteiten voor de hele protestantse gemeente, zoals Feest van de Geest, Bijbel doe dagen, korendag.

NBG

Nederlands Bijbel Genootschap

Contactpersoon:
Ria van der Ent, tel. 682193; email
Email; entria139@hetnet.nl

IKOS

Interkerkelijke stichting die zich inzet voor Godsdienstonderwijs in het openbaar basis onderwijs.

Ochtenddienst

16 aug 2020 om 10:00