Oppasdienst

Voor de kinderen van 0 tot en met 6 jaar is er tijdens elke ochtenddienst oppas in de bovenzaal.
Kinderen kunnen om circa 9.45 uur gebracht worden en na de dienst opgehaald worden.

KinderNevenDienst

Van harte welkom bij de Kindernevendienst!
Wij willen jou en u graag vertellen wat wij allemaal bij de Kindernevendienst doen.

JongerenNevenDienst

Ongeveer een keer in de maand thee, koekjes, kletsen, spelletjes rondom de Bijbel voor jongeren (middelbare school) : hun eigen JND. We starten in de kerk en gaan tegelijk met de kinderen van de KinderNevendienst naar de achterzalen.

Eethuis Catechese

Voor jongeren vanaf de brugklas (ongeveer 12 jaar) tot ongeveer 17 jaar is er in onze wijkgemeente samen met  wijkgemeente de ArkRank een eethuiscatechese.

Collectedoel KND en jeugddiensten 2022

De opbrengst van de collecten bij de KinderNevenDienst en  de jeugddiensten zijn in 2022 bestemd voor het weeshuis "Tata Juan de Dios" in Sucre,– Bolivia.

Jeugddiensten

Zo´n 6 keer per jaar wordt er in de IJsseldijkkerk, of in de ArkRank, een Jeugddienst (of een Praisedienst) gehouden.

Interkerkelijk Kinderkoor De Regenboog

Dit enthousiaste kinderkoor bestaat uit ongeveer 40 meisjes en jongens vanaf 5/6 jaar. Het kinderkoor zingt regelmatig tijdens kerk- of zangdiensten, speciale zangavonden en (kerst)concerten in de grote regio rond Krimpen aan den IJssel.

Ochtenddienst

zo 30 jan 2022 om 10:00