KinderNevenDienst

Van harte welkom bij de Kindernevendienst!
Wij willen jou en u graag vertellen wat wij allemaal bij de Kindernevendienst doen.

Porridge project KND

Dit jaar doen we met de KinderNevenDienst mee aan het Porridge project.

"Sparen voor een goede maaltijd"

JongerenNevenDienst

Thee, koekjes, kletsen, spelletjes rondom de Bijbel.
De Jongeren Nevendienst in de IJsseldijk is een gezellige manier om elkaar, de Bijbel en het samenzijn in de kerk, op een andere manier te leren kennen.
De volgende JongerenNevenDiensten zijn gepland op zondag15 november en 6 december.
Meld je meteen alvast aan via kerkbezoek-2020@kpnmail.nl.! (Of laat je ouders dat doen!).

Eethuis Catechese

Voor jongeren vanaf de brugklas (ongeveer 12 jaar) tot ongeveer 17 jaar is er in onze wijkgemeente samen met  wijkgemeente de ArkRank een eethuiscatechese.

Oppasdienst

Voor de kinderen van 0 tot en met 6 jaar is er tijdens elke ochtenddienst oppas in de bovenzaal.
Kinderen kunnen om circa 9.45 uur gebracht worden en na de dienst opgehaald worden.

Jeugddiensten

Zo´n 6 keer per jaar wordt er in de IJsseldijkkerk, of in de ArkRank, een Jeugddienst (of een Praisedienst) gehouden.

Interkerkelijk Kinderkoor De Regenboog

Dit enthousiaste kinderkoor bestaat uit ongeveer 40 meisjes en jongens vanaf 5/6 jaar. Het kinderkoor zingt regelmatig tijdens kerk- of zangdiensten, speciale zangavonden en (kerst)concerten in de grote regio rond Krimpen aan den IJssel.

Ochtenddienst

29 nov 2020 om 10:00