Welkom op de nieuwe website!

We zijn blij en ook wel een beetje trots om u welkom te heten op deze nieuwe website van de IJsseldijkkerk.
U zult er veel vinden dat u al kent van onze oude website maar ook veel nieuwe dingen.

Een nieuwe website én een nieuwe nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief vanaf onze nieuwe website is verstuurd en ook de nieuwsbrief ziet er anders uit dan u gewend was.
(Als u de nieuwsbrief nog niet ontvangt dan kunt u zich hier opgeven)

Wandelplezier

We hebben een datum voor onze volgende wandeling: dat wordt donderdag 20 augustus.
Het doel is nog niet bekend, maar wie mee wil kan al vast deze datum noteren en de wandelschoenen klaarzetten.
En niet vergeten om u op te geven natuurlijk!
Contactpersonen

Zachte kerkbanken

De kerkenraad hoopt in 2021 de kerkzaal een opknapbeurt te geven en heeft daarvoor  een interieurcommissie aangesteld. Eén van de dingen waar deze commissie zich mee bezig houdt is een meer comfortabele zit in de kerkbanken en hiervoor vraagt zij uw mening als gebruiker.

KerkTV vanuit de IJsseldijkkerk

Van historie tot toekomst en van camera beeld op de muur tot HD video thuis op de bank. Een uitgebreide update van wat er zoal speelt.

Vanuit de KinderNevenDienst

De kindernevendienst is weer begonnen. Fijn om weer kinderen in de kerk te hebben en met elkaar weer bezig te zijn! Zolang als we nog niet alle kinderen op de KND kunnen ontvangen, blijven we ook via de app contact houden en via de mail de verhalen en verwerkingen opsturen.

Vanuit de kerkenraad

Wat zijn we blij dat we weer iets meer het gemeente-zijn kunnen vieren tijdens de diensten. Iets meer mensen, de kinderen er weer bij, voorzichtig zingen…. Het gaat de goede kant op, en we hopen dat dit zo kan blijven, of liever nog dat het nog makkelijker kan gaan. We houden moed.

Bij de kerkdiensten

In de zomermaanden zijn er verschillende gastvoorgangers. We zijn blij dat zo de diensten in de gemeente door kunnen gaan. En bedenk: of u nu in de kerk bent of thuis erbij bent: we horen bij elkaar.
Gewoon is het allemaal nog niet, maar toch zijn er ook weer veel waardevolle en mooie diensten geweest. Het avondmaal in een heel andere vorm, niet per se een vorm waar wij voor gekozen hebben, maar waar we door de omstandigheden toe gedwongen waren. Het had wel iets symbolisch, om zo lopend het avondmaal te vieren.

Nieuwsarchief

Indien u ingelogd bent als kerklid kunt u hier het nieuwsarchief bekijken voor de oudere artikelen.