Bij de diensten

Op 14 augustus lezen we 2 Samuël 6. De ark van het verbond is ooit buitgemaakt door de Filistijnen en nu brengt koning David de ark weer terug naar Jeruzalem. Hij danst voor de Heer. Misschien gaan wij ook dansen deze zondag?
Lees meer 

Alles komt goed ?!

Wie weet het nog? Op zondag 3 april was er een Kinderdienst. Het ging over een zaaier die uitging om te zaaien. Er zijn ook zaadjes uitgedeeld van zonnebloemen. Hoe is het met die zaadjes?
Lees meer 

Vanaf de website Petrus

De redactie heeft deze week in de zomerperiode een gebed voor u uitgezocht. Ds. Trinette Verhoeven geeft ons woorden voor als het dagelijks nieuws ons zwaar gaat vallen.
Lees meer 

Zoete Inval 31 augustus

De volgende Zoete Inval is op woensdag 31 augustus van 10.00 – 12.00 uur in de achterzaal van de IJsseldijkkerk. U bent van harte welkom voor een kopje koffie/thee, een spelletje of gewoon een ontmoeting met anderen.

Nieuws van het NBG

Nieuws van het NBG uit Honduras waar vrijwilligers de Bijbel lezen met bewoners in arme wijken.
Lees meer 

Oproepje voor IJsseldijkfeest

Voor het IJsseldijkfeest hebben we veel leuke en lekkere plannen en daar zijn weer materialen voor nodig. Hier vindt u een oproepje met spullen die we graag van u zouden willen lenen. 
Lees meer 

Van de scriba

Wat een prachtige zomer is het. Ik hoop dat ook de thuisblijvers hiervan kunnen genieten en er energie van opdoen.
Lees meer 

Samen aan tafel!

We gaan weer samen aan tafel, en wel op vrijdag 19 augustus 2022. Komt u ook? Laat het weten aan  Anita Lissenberg tel.: 064040034 of email anitalissenberg@kpnmail.nl
Lees meer 

Reuring wandelen op 03-08-2022

Op woensdag 3 augustus liepen het Klompenpad vanuit Kamerik.We wandelden door de polder, over boerenland en langs de Kamerikse Nessen. De volgende datum is 12 oktober 2022
Lees meer 

Leesclub nieuws

Op 14 september bespreken we ‘De bibliotheek van Parijs’, geschreven door Janet Skeslien-Charles. kom eens ervaren hoe het is om samen over een gelezen boek te praten, welkom!
Lees meer 

Boekentafel nieuws 46

In de maanden dat er buiten na de dienst koffie drinken is, staat er geen boekentafel in de hal. Als we weer binnen koffie drinken, staan we er weer.
Deze digitale boekentafel blijft daarnaast actief. U kunt alle boeken die u wilt bij ons bestellen en we brengen ze bij u thuis. De winstopbrengst van de verkochte boeken gaat naar goede doelen. Meer over de boekentafel leest u HIER. Telkens vindt u hieronder weer andere door het team Boekentafel aanbevolen boeken:
Lees meer 

Verdieping in de zomer

In de zomertijd, als veel activiteiten op vakantie zijn en veel mensen het een tandje rustiger aan doen, is er misschien tijd voor de verdieping waar je maar steeds niet aan toe komt. Een paar tips van de redactie:
Lees meer 

Tweedehands boeken 8

Ook deze maand is hier weer een nieuwe lijst met tweedehands boeken. De opbrengst gaat naar Open Doors en naar Dorcas. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef en Willemien Molenaar; zij kunnen de boeken bij u thuis brengen.
Lees meer 

Oppas in de kerk gevraagd

Er zijn nieuwe mensen nodig om af en toe op onze kleintjes te passen tijdens de kerkdienst. Lijkt het jou (vanaf 13/14 jaar) en u leuk om mee te helpen? Neem dan contact op met Danielle van den Berg

Bayt al Noer - Huis van Licht

Na eerdere berichten over een pioniersplek in Krimpen aan den IJssel is er nu een plaats waar Arabische christenen kunnen samenkomen: Bayt al Noer, Huis van Licht in het Nederlands.
Lees meer 

PKN kamp 2022

Een vooraankondiging voor een nieuw PKN tienerkamp van 14 t/m 16 oktober 2022.
Lees meer 

Ondertussen in de Arkrank 3

Vanuit de nieuwsbrief van de ArkRank en vanuit eigen initiatief druppelen er steeds foto's binnen van de vorderingen  van de verbouwing van kerkgebouw de Ark. U ziet de foto's hierna:
Lees meer 

IJsseldijk-feest

Komt u ook op het IJsseldijk-feest, zaterdag 10 september? Een zomers feest dat we vieren met elkaar!
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad

Vanaf 10 juli is er tijdens de zomerperiode iedere week koffie drinken na de dienst. Bij goed weer doen we dit buiten. We hopen op een grote opkomst en tevens wat hulp met klaarzetten en opruimen!

Coördinator pastoraat

Heeft u iets te melden van lief en/of leed geeft u dit dan door aan de coördinator pastoraat Anita Lissenberg. Zij geeft deze berichten door aan de wijkouderling, dominee, scriba. 
Tel.  06 40400343 ; E:anitalissenberg@kpnmail.nl
Lees meer 

Lukt inloggen niet?

Als u problemen heeft met inloggen in het besloten gedeelte dan kunt u contact opnemen met Els de Heer, zij is bereikbaar via het mailadres: aanmelding@ijsseldijkkerk.nl

Kijk eens in de kast!

In de achterzalen van de kerk, vlak bij de trap naar boven staat een mooie boekenkast met tweedehands boeken.
Lees meer 

Meeleven

 Elke week wordt een beamerpresentatie (‘meeleven’) gemaakt. Het is goed om zo met elkaar mee te leven in onze gemeente. Doe ook mee!
Het adres is: meeleven@ijsseldijkkerk.nl  

 
Lees meer 

Nieuws voor nieuwsbrieflezers

Regelmatig bereikt ons een bericht dat het zo jammer is dat je als nieuwsbrieflezer van buiten de wijkgemeente IJsseldijk niet in het besloten deel van de website kunt komen. Hier komt verandering in. Vanaf nu kunt u een account aanvragen om toegang te krijgen en zo nog meer op de hoogte kunt blijven van al het nieuws uit de gemeente. Het account aanvragen kan via de link in het hier afgebeelde slot.

Nieuwsarchief

Als u ingelogd bent als kerklid en/of nieuwsbrieflezer kunt u hier het nieuwsarchief bekijken voor oudere artikelen.