Bij de diensten

Op 2 juni is er eindelijk weer de speciale kinderdienst, voorbereid door de kinderen van de gemeente. De gezamenlijke avonddienst is een jeugddienst in de Fonteinkerk met ds. Niels de Jong uit Rotterdam.
Lees meer 

Eethuis bezoekt klooster

Op maandag 13 mei hebben we de afsluiting van het eethuis-catechese-seizoen gehad. We bezochten een bijzondere plek midden in Rotterdam: het klooster van de Dominicaner orde.
Lees meer 

Kerkenpad 2024

Op woensdagmorgen 29 mei zullen de groepen 7 en/of 8 van de basisscholen: Het Kompas, Kortland, De Groeiplaneet, De Wegwijzer, Het Octaaf en Het Mozaïek, verschillende kerken in Krimpen aan den IJssel bezoeken.
Lees meer 

Reuring Zoete Inval


Op woensdag 29 mei is er weer een Zoete Inval. Vanaf 10 uur staat de koffie voor u klaar. Daarna is er volop ruimte voor een spelletje, een gesprekje of … Komt u ook? 

 

Ontmoetingsbijeenkomsten 2024

De eerste bijeenkomsten in de serie 'geloven met Jozef' hebben mooie gesprekken opgeleverd. Het was gezellig, leerzaam en ontspannen. En...er is zoveel om over na te denken en praten, dat je best een tweede keer zou kunnen gaan.
Lees meer 

Kinderdienst 2 juni

Alvast voor in de agenda: er komt weer een kinderdienst op zondag 2 juni om 10.00 uur. Jong en oud van harte welkom!
Lees meer 

Gedoopt op het Pinksterfeest!

Op 19 mei, eerste Pinksterdag werd de Heilige Doop bediiend aan Lea, dochter van Lea, dochter van Marco en Lisa van Cappellen,zusje van Noah, Jona en Mozes. Hier zijn foto's van deze blijde gebeurtenis om nog eens van (na) te genieten.
Lees meer 

Nacht van Gebed Open Doors

De Nacht van Gebed voor de Vervolgde Kerk is dit jaar in de nacht van 31 mei op 1 juni 2024 in en rondom de Rehobothkerk.
Lees meer 

Oproepje Krimpens Kerkblad

Voor het zomernummer van ons kerkblad zijn we op zoek naar goede lees-tips: welk boek neemt u/jij mee op vakantie?
Lees meer 

Wandelavontuur in Ridderkerk

Een avontuur was het wel: een heel ander vervoermiddel, onberekenbaar weer, het onbekende van een omgeving die toch zo dichtbij ligt... Moe, maar voldaan kijken we er op terug, ook met een Foto Album.
Lees meer 

Examens 2024

De schoolexamens zijn weer begonnen, een spannende tijd voor onze examenkandidaten: heel veel succes en zegen gewenst!

Samen aan Tafel!

Op vrijdag 7 juni a.s. hopen we weer “Samen aan tafel” te gaan. Opgeven kan bij Anita Lissenberg tel.: 0640400343 of email anitalissenberg@kpnmail.nl

Lees meer 

Meezingen met koor Delfshaven

Het Christelijk Gemengd Koor "Delfshaven" bestaat dit jaar 65 jaar. Om dat te vieren, geven wij een aantal (scratch)concerten in de regio dit jaar; op 29 juni in de IJsseldijkkerk.
Lees meer 

EOJD 2024

Yes! We gaan ook dit weer naar het grote feest van de EO Jongerendag op zaterdag 1 juni in Ahoy. Ga je mee? Klik verder voor de flyer met meer info en om je op te geven.
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad

De kerkenraad is op zoek naar vrijwilligers die iets willen vertellen over hun (soms onzichtbare) werk. 
Lees meer 

Nieuws van het NBG

Het Bijbelgenootschap van de Golfstaten helpt de kerk om alle migranten in Bahrein, die dit willen een Bijbel te geven.
Lees meer 

Boekentafel nieuws 81

De boekentafel in de achterzalen is gestopt. Deze digitale boekentafel blijft actief. U kunt alle boeken die u wilt bij ons bestellen en we brengen ze bij u thuis. 
Lees meer 

Kringen en groepen

U vindt hier de komende data voor de kringen en groepen:
Lees meer 

Gevangenis pastoraat

De IJsseldijkkerk is ook vertegenwoordigd in het gevangenis pastoraat. Onze vertegenwoordiger wil zijn taak graag overdragen. Wilt u zijn opvolger worden?
Lees meer 

Tweedehands boeken 28

De tweedehands boeken van deze maand. De opbrengst gaat naar een goed doel. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef en Willemien Molenaar.
Lees meer 

Uitbreiding achterzalen

De bouwcommissie die onze plannen voor het geschikt maken van de achterzalen en de technische installatie voor de toekomst wil realiseren, heeft een eerste en uitgebreid bericht voor ons!
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad

Vanaf 31 maart 2024 worden ook alle avonddiensten vanuit de IJsseldijkkerk uitgezonden via YouTube. 
Lees meer 

De digitale IJsseldijkkerk

De wereld wordt steeds digitaler en zo ook onze IJsseldijkkerk. Lees hier meer over onze plannen en ons verzoek aan alle leden. Bij voorbaat dank: zo houden we samen de kerkelijke administratie actueel!
Lees meer 

Het besloten gedeelte

Het besloten gedeelte is te bereiken voor wijk-gemeenteleden en nieuwsbrieflezers door in te loggen op een account dat u kunt aanvragen kan via de link in het hier afgebeelde slot.

Nieuwsarchief

Als u ingelogd bent als kerklid en/of nieuwsbrieflezer kunt u HIER het nieuwsarchief bekijken voor oudere artikelen.