Bijzondere diensten

Ook op andere bijzondere momenten en christelijke feestdagen zijn er kerkdiensten: kerstavond en kerstochtend, en oudejaarsavond. Op Hemelvaartsdag, biddag en dankdag voor gewas en arbeid zijn er gezamenlijke diensten met de Rank en de Ark, afwisselend in de verschillende gebouwen. 
 

Heilig Avondmaal

Vijf keer per jaar wordt het heilig Avondmaal gevierd; vier keer op zondag en een keer op Goede Vrijdag. De belijdende leden van de gemeente en onze gasten worden van harte opgeroepen en uitgenodigd om deel te nemen aan de viering van brood en wijn.

Jeugddiensten

Zo´n 6 keer per jaar wordt er in de IJsseldijkkerk, de Ark en de Rank, een jeugddienst (of wel Praisedienst) georganiseerd. Deze diensten hebben een thema, veelal aangedragen door jongeren, en er wordt ook meegewerkt door jongeren door middel van Bijbellezen, begroeten bij de ingang, enz. 

Doopdiensten

Een aantal keer in het jaar is er een doopdienst gepland. De heilige Doop wordt bediend aan de kinderen van de gemeente. Ouders die hun kind willen laten dopen, worden verzocht contact op te nemen met de predikant. 

Rouw- en Trouwdiensten

 
Wie in onze gemeente het huwelijk wil laten bevestigen en inzegenen, wordt verzocht zo snel mogelijk contact op te nemen met de predikant. In een aantal gesprekken voorafgaand aan de trouwdienst wordt nader kennis gemaakt en gesproken over de betekenis van het huwelijk.

Agenda

Ochtenddienst

zo 30 jan 2022 om 10:00
ds. G. den Hartogh

gez. Avonddienst

zo 30 jan 2022 om 18:30
ds. C. Baggerman

_______________

Aanmelden kerkdiensten

Online kerkdiensten

Meeleven  (besloten)

______________

Contact & Adres 

           

_______________

Nieuwsbrief


_______________

Aanmelden
besloten gedeelte

 

Privacy verklaring