Vervoer naar kerkdiensten

Kunt u niet meer op eigen gelegenheid naar de kerk dan kunt u opgehaald worden. Voor vervoer naar alle kerkdiensten kunt u bellen met  een van onze contactpersonen.

Beamer

In de ochtenddienst, en in bijzondere avonddiensten, maken we in de IJsseldijkkerk gebruik van de beamer.
Voor de dienst worden er mededelingen getoond over de dienst zelf, zoals de bestemming van de collecte, de predikant, voor welke groepen is er kindernevendienst, enz.

Oppasdienst

Voor de kinderen van 0 tot en met 6 jaar is er tijdens elke ochtenddienst oppas in de bovenzaal.
Kinderen kunnen om circa 9.45 uur gebracht worden en na de dienst opgehaald worden.

Collecte en giften

Als u wilt meedoen aan de collecten, kunt u een bijdrage overmaken.

Liedboeken

In de avonddienst wordt er geen gebruik gemaakt van de beamer. U kunt dan een liedboek pakken bij de garderobe naast de hoofdingang. De liederen die gezongen worden staan op de liederenborden. Als u het prettig vindt kunt u hier in de ochtenddienst natuurlijk ook gebruik van maken.

Kussens in de kerk

Heeft u om wat voor reden tijdens de kerkdienst een kussen nodig dan vindt u die bij de garderobe achter in de kerk. Na de dienst kunt u het kussen gewoon in de bank laten liggen. Dat wordt voor u opgeruimd!

Foto's tijdens de diensten

Bij bijzondere diensten als dopen, belijdenis, of b.v. kinder/gezinsdiensten worden er foto's gemaakt door een fotograaf vanuit de kerk.

Ringleiding

In de kerkzaal is er ringleiding aanwezig, zodat mensen met een hiervoor geschikt gehoorapparaat  een optimale ontvangst hebben. Let op dat er aan het eind van de banken geen goede ontvangst is zoals u kunt zien op onderstaand plaatje.

Ochtenddienst

29 nov 2020 om 10:00