Vervoer naar kerkdiensten

Kunt u niet meer op eigen gelegenheid naar de kerk dan kunt u opgehaald worden. Voor vervoer naar alle kerkdiensten kunt u bellen met  een van onze contactpersonen.

Beamer

In de ochtenddienst, en in bijzondere avonddiensten, maken we in de IJsseldijkkerk gebruik van de beamer.
Voor de dienst worden er mededelingen getoond over de dienst zelf, zoals de bestemming van de collecte, de predikant, voor welke groepen is er kindernevendienst, enz.

Oppasdienst

Voor de kinderen van 0 tot en met 6 jaar is er tijdens elke ochtenddienst oppas in de bovenzaal.
Kinderen kunnen om circa 9.45 uur gebracht worden en na de dienst opgehaald worden.

Collecte en giften

Als u wilt meedoen aan de collecten, kunt u ook een bijdrage overmaken. Ook als u de dienst bijvoorbeeld op internet of via kerkomroep.nl meebeleeft.

Liedboeken

In de avonddienst wordt er geen gebruik gemaakt van de beamer. Voor wie zijn liedboek vergeten heeft, is in het portaal onder de toren aan beide zijden een aantal liedboeken die u kunt gebruiken tijdens de dienst. De liederen die gezongen worden staan op de liederenborden. Als u het prettig vindt kunt u hier in de ochtenddienst natuurlijk ook gebruik van maken.

Ringleiding

Voor bezitters van een gehoorapparaat een begrip en een fijn hulpmiddel: een ringleiding. De ringleiding in de kerkzaal is ook vernieuwd bij de opknapbeurt. Vanaf nu kunt u op alle plaatsen beneden van de ringleiding gebruikmaken, behalve in de banken die dwars vooraan staan naast de preekstoel aan de kant van de pastorie. Op de balkons naast het orgel is GEEN ringleiding.

Foto's tijdens de diensten

Bij bijzondere diensten als dopen, belijdenis, of b.v. kinder/gezinsdiensten worden er foto's gemaakt door een fotograaf vanuit de kerk.

Bank rekening nummers voor uw bijdragen aan de collecten

Waar vindt u bankrekeningnummers voor uw bijdragen aan de collecten?
We laten u dit graag zien aan de hand van enkele afbeeldingen.

Ochtenddienst

24 okt 2021 om 10:00 mevr.drs. T. Dijkstra-Algra uit Houten