PKN - Krimpen

Gezamelijke website van de samenwerkende PKN kerken in Krimpen aan den IJssel. U vindt hier publicaties van de Algemene Kerkenraad en ook gezamelijke activiteiten van de wijkgemeenten.
U kunt vanuit de gezamenlijke website gemakkelijk doorlinken naar alle wijkgemeenten.

PKN - landelijk

De IJsseldijkkerk is onderdeel van de 'Protestantse Kerk in Nederland'
Dit is een overkoepelende organisatie voor vele protestantse gemeentes in heel Nederland.

PKN wijkgemeenten

Raad van Kerken

De Raad van Kerken is een landelijk interkerkelijk overlegorgaan. De afdeling Krimpen aan den IJssel van de Raad van Kerken streeft naar Ontmoeting en Samenwerking, niet alleen tussen christenen en kerken, maar ook binnen de hele Krimpense samenleving.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap is een landelijke organisatie met als doel iedereen aan een bijbel te helpen in zijn eigen taal.
We willen doorgaan met het werven van leden en fondsen zolang de bijbel nog niet wereldwijd vertaald is.
Dat gebeurt landelijk en ook plaatselijk.

Contactpersoon vacant

Fusie Nederlands en Vlaams Bijbelgenootschap

Het artikel dat u hier kunt lezen is overgenomen van de website van het NBG:
Het Nederlands Bijbelgenootschap en het Vlaams Bijbelgenootschap gaan als één vereniging verder. Daar hoort ook een nieuwe naam bij: Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap.

CMC

De Centraal Missionaire Commissie van de Algemene Kerkenraad organiseert missionaire activiteiten voor de hele protestantse gemeente, zoals Feest van de Geest, Bijbel doe dagen, korendag.

IKOS

Interkerkelijke stichting die zich inzet voor Godsdienstonderwijs in het openbaar basis onderwijs.

IJsseldijkconcerten

Deze stichting organiseert in de IJsseldijkkerk per seizoen een vijftal klassieke concerten en streeft hierbij naar variëteit en kwaliteit.

Heilig Avondmaal

20 jun 2021 om 10:00