Vanuit de kerkenraad

Veel nieuws is er vanuit de kerkenraad niet te melden. We zijn blij met de muzikale ondersteuning van viool en fluit tijdens de diensten, maar toch hopen we dat we zeer binnenkort weer met een paar mensen mogen gaan zingen. En natuurlijk hopen we u te ontmoeten, digitaal, op zaterdag 13 maart tijdens een gezellig avondje IJsseldijk.

Nu Joop de Heer het ouderlingschap heeft beëindigd – we hopen in betere tijden ook nog echt officieel afscheid te kunnen nemen en hem te kunnen bedanken – is de wijk Ouderkerk vacant.  Zolang er nog geen opvolger voor hem is neemt ouderling Greetje Jorna zijn taak waar op momenten dat dit echt gewenst is, bijvoorbeeld bij ziekte of bij overlijden. Haar contactgegevens vind u onder deze LINK. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de dominee.