Vanuit de kerkenraad

Zoals u waarschijnlijk is opgevallen bij het kijken naar de kerkdiensten, ziet u de laatste weken de gehele ‘Meeleven’-presentatie. De vraag hiernaar werd al regelmatig gesteld.
Omdat we nu al zolang niet als gehele gemeente bijeen kunnen zijn, komt die vraag regelmatig terug.
We zijn heel blij met de behoefte om mee te leven, het is een belangrijk onderdeel van gemeente-zijn. Vandaar dat we er toch mee gestart zijn.
Maar....dit houdt wel in dat mensen die meedoen met  “Meeleven” nu op YouTube te zien zijn, voor 2 weken.
De diensten zullen voornamelijk  gevolgd worden door eigen gemeenteleden, maar we realiseren ons dat we iedereen hiervan wel op de hoogte moeten brengen.
We hopen dat u zich in deze verandering kunt vinden. Zodra we weer als gemeente geheel bij elkaar mogen komen, zullen we bekijken hoe we dit verder vorm geven.