Boekentafel nieuws 82

De boekentafel in de achterzalen is gestopt. Deze digitale boekentafel blijft actief. U kunt alle boeken die u wilt bij ons bestellen en we brengen ze bij u thuis. De winstopbrengst van de verkochte boeken gaat naar goede doelen. Wij nemen ook boekenbonnen aan. Meer over de boekentafel leest u HIER. Telkens vindt u hieronder weer andere door het team Boekentafel aanbevolen boeken:

Onderstaande boeken zijn u aandacht waard:

HET NIEUWE LAND, grote dromen, Sarah Lark, €22,50

Belgie 1912, Vrouwen mogen niet voor dierenarts studeren. Nellie gaat aan de slag als assistent in de praktijk van haar vader die door haar jeugdvriend Philip is overgenomen. Na de oorlog reist Nellie naar Berlijn en uiteindelijk door naar Nieuw Zeeland.
HET VERHAAL VAN NEDERLAND – ORANJE NASSAU,  Dorine Hermans/Marchien den Hertog, €24,99

Het boek bij de zogeheten TV Serie.

LAATSTE WEDUWE, Karin Slaughter, €15,00

Ingenieuze plots en razend spannend.


DE STEM VAN HET MEER, Santa Montefiore, €26,98

Het 6e boek over de familie Deverill in het prachtige Ierland.HET EILANDHUIS, Elena Conrad, €20,99

Maike heeft een huis geerfd op een Duits Waddeneiland. Bij het huis horen ook twee vakantieappartementen en een winkel. Ze vraagt zich af waarom juist zij dit heeft geerfd.In onze kast met 2e hands boeken vindt u op de bovenste plank thrillers en spannende boeken, daaronder romans en een plank streekromans. Ook hebben we een plank met christelijke lectuur en kinderboeken. Verder een aantal legpuzzels. De boeken zijn geprijsd en het geld kunt u in de daarvoor bestemde bus doen. Heeft u boeken of puzzels over dan kunt u die  in een doos of tas naast de kast zetten. We zullen ze van een prijs voorzien en op de juiste plek zetten.

We bezorgen de boeken bij u thuis.
Willemien tel: 521720 e-mail: willemien@moolenaar.biz
Co tel: 521259 e-mail : jckoorneef@gmail.com
terug