Boekentafel nieuws 81

De boekentafel in de achterzalen is gestopt. Deze digitale boekentafel blijft actief. U kunt alle boeken die u wilt bij ons bestellen en we brengen ze bij u thuis. De winstopbrengst van de verkochte boeken gaat naar goede doelen. Wij nemen ook boekenbonnen aan. Meer over de boekentafel leest u HIER. Telkens vindt u hieronder weer andere door het team Boekentafel aanbevolen boeken:

Onderstaande boeken zijn u aandacht waard:

Gaven van de Geest     Sam Storms    € 14.95

Sam Storms geeft een Bijbelse inleiding op de geestelijke gaven die God in alle tijden aan zijn kinderen wil geven. Storms concentreert zich daarbij vooral op de negen gaven die Paulus noemt in 1 Korintiërs 12. Hij combineert bijbelgetrouwe  uitleggen praktisch advies met waargebeurde situaties waarin deze gaven werkzaam zijn.


Heilige Geest, leid mij   Stormie Omartan  € 19.95

Zij laat de praktische betekenis zien van de tekst : Allen die door de Geest van God worden geleid zijn kinderen van God.( Romeinen 8 vers 14)
Welkom Heilige Geest    Benny Hinn
   € 14.00
In dit boek getuigt Benny Hinn van de machtige kracht en werking van de Heilige Geest in zijn eigen leven en moedigt hij de lezer aan om deze geweldige kracht, liefde en genade persoonlijk te leren kennen.


Wie is de Heilige Geest?  Derek Prince     € 7.00

Derek Prince beschrijft de Heilige Geest als de minst begrepen persoon uit de Bijbel. Dit moet u lezen. Een aanrader!!!!
Zie Ik kom spoedig  Willem Grandia  € 29.95

Ik geloof dat , in de tijd waarin wij leven, God onze ogen wil openen voor de inhoud van het Bijbelboek Openbaring. Het is van groot belang wat God ons wil zeggen in Openbaring. De hele serie is ook te zien op You Tube. Het zal je uitnodigen uit te zien naar de wederkomst van de Here Jezus. Meer weten dan moet u dit beslist lezen.

Mijn A B C van Bijbelse namen  Linda Bikker  €  10.50

Dit boekje bevat korte versjes op rijm over personen uit de Bijbel. De A is van Adam; de aller eerste man. Eén vrucht mocht hij niet eten, toch proefde hij ervan.

De vondeling van Veenhuizen   Patricia Snel   € 22.99

De adembenemende historische roman begint in Amsterdam. De wezen Karel en Lize worden per beurtschip overgebracht naar de kinderkolonie van Veenhuizen. Nadat hun moeder is overleden en hun vader naar een krankzinnig instituut is gestuurd, staan ze er helemaal alleen voor.

In onze kast met 2e hands boeken vindt u op de bovenste plank thrillers en spannende boeken, daaronder romans en een plank streekromans. Ook hebben we een plank met christelijke lectuur en kinderboeken. Verder een aantal legpuzzels. De boeken zijn geprijsd en het geld kunt u in de daarvoor bestemde bus doen. Heeft u boeken of puzzels over dan kunt u die  in een doos of tas naast de kast zetten. We zullen ze van een prijs voorzien en op de juiste plek zetten.

We bezorgen de boeken bij u thuis.
Willemien tel: 521720 e-mail: willemien@moolenaar.biz
Co tel: 521259 e-mail : jckoorneef@gmail.com
terug