Bijbeluur

Eens in de twee weken op woensdagochtend het bijbeluur, waar u welkom bent om met elkaar de bijbel te lezen en erover te praten, dit onder leiding van ds. Baggerman.  Datums vindt u in de Agenda.
Contactgegevens

De afgelopen jaren hebben we zo bijvoorbeeld de verhalen van Abraham gelezen en een serie over de Tien Geboden.
Binnenkort willen we weer van start. U bent van harte welkom om eens een keer te komen kijken. De voorlopige data zijn: woensdagochtend 14 september, 2022, 28 september, 12 oktober, 2 november, 16 november, 30 november, 14 december; steeds om 10 uur in de consistorie. Ik wil graag uit het Lucasevangelie gaan lezen, hoofdstukken 20 en 21, met onder andere de gelijkenis van de wijngaard, de vraag naar de opstanding en de woorden van Jezus over de komst van de Mensenzoon.

Wilt u zich bij mij aanmelden? 0180-761661 of dominee@ijsseldijkkerk.nl

Afscheidsdienst