Eethuis Catechese

Voor jongeren vanaf de brugklas (ongeveer 12 jaar) tot ongeveer 17 jaar is er in onze wijkgemeente samen met  wijkgemeente de ArkRank een eethuiscatechese.
Deze eethuiscatechese wordt gehouden in de achterzalen van de IJsseldijkkerk op maandagavond om de week van 18.00 – 20.00 uur.
De avond begint met een maaltijd en daarna wordt er ongeveer een uur in groepjes een onderwerp besproken.
We volgen de methode van Young & Holy, welke gericht is op actuele onderwerpen.
De leiding bestaat uit een catecheseteam met verschillende volwassenen uit de gemeente en een predikant.
We willen met de eethuiscatechese weer beginnen op maandag 27 september 2021; alle jongeren zijn we weer welkom in de achterzaal. Om 18.00 uur begint de maaltijd en om 19.00 uur volgt aansluitend de catechese. Hiervoor zoeken we natuurlijk niet alleen jongeren, vanaf de brugklas die meedoen, maar ook kookvaders, -moeders of andere –mensen! En afwassers zijn ook altijd welkom. Laat het even weten!

2e Advent Heilig Avondmaal

zo 04 dec 2022 om 10:00