Ouderlingen en Pastoraat

Wijkouderlingen / predikant

In de gemeente van Christus vinden we het belangrijk om naar elkaar om te zien. Daarom komen predikant en ouderlingen graag bij u op bezoek.

Wijk Medewerkers IJsseldijkkerk / Pastoraal medewerkers

De ouderlingen en de predikant worden in het bezoekwerk bijgestaan door pastoraal medewerkers en wijkmedewerkers. Zij bezoeken de oudere gemeenteleden.

Gevangenispastoraat

De IJsseldijkkerk ondersteunt samen met de andere Krimpense kerken de pastorale en diaconale hulp in de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel. Verschillende gemeenteleden uit alle kerken doen hier vrijwilligerswerk; ze zijn bijvoorbeeld aanwezig tijdens de kerkdiensten.

Jeugdraad

De jeugdraad is het overkoepelend orgaan van de Algemene Kerkenraad, waarin jeugdouderlingen uit alle wijkgemeenten vertegenwoordigd zijn. De jeugdraad vergadert een aantal keer per jaar en organiseert  gezamenlijk allerlei activiteiten voor de jongeren vanaf groep 8 t/m 16 jaar. Bij deze activiteiten proberen we de jongeren ook iets mee te geven van Gods Woord.

Belijdenisdienst

29 nov 2020 om 10:00