Bank rekening nummers voor uw bijdragen aan de collecten


Waar vindt u bankrekeningnummers voor uw bijdragen aan de collecten die u wilt overmaken?
Er zijn  vragen gekomen over de plaats waar u op onze website de bankrekeningnummers kunt vinden voor uw bijdragen aan onze wijkgemeente, de diaconie en de video apparatuur van ons kerkgebouw.
Op bijna elke pagina van onze website, behalve op de nieuwspagina, ziet u rechts een kolom met de twee eerstvolgende kerkdiensten:
 

 Als u klikt op een rood woord in deze agendakolom, komt u meteen op de pagina waar u alle details over de betreffende dienst kunt vinden: tijd, plaats, voorganger e.d.
Onderaan staan de bankgegevens vermeld en de doelen waarvoor zij bestemd zijn.Ook kunt u de collectegegevens vinden door in de bovenbalk van de website het woord Kerkdiensten aan te klikken. U ziet dan een lijstje verschijnen:
 

Als u klikt op : Diensten Overzicht in dit lijstje, komt u vanzelf op de pagina waar u alle diensten van de lopende maand ziet:
 

Door het klikken op de rode letters van een van de diensten komt u meteen  op de pagina met alle details over de betreffende dienst: tijd, plaats, voorganger e.d. en onderaan alle bankgegevens vermeld:
terug