Vervoer naar kerkdiensten

Kunt u niet meer op eigen gelegenheid naar de kerk dan kunt u opgehaald worden. Voor vervoer naar alle kerkdiensten kunt u bellen met  een van onze contactpersonen.

Oppasdienst

Voor de kinderen van 0 tot en met 6 jaar is er tijdens elke ochtenddienst oppas in de bovenzaal. Kinderen kunnen om circa 9.45 uur gebracht worden en na de dienst opgehaald worden.
Lees meer 

Beamer

In de ochtenddienst, en in bijzondere avonddiensten, maken we in de IJsseldijkkerk gebruik van de beamer.
Voor de dienst ziet u informatie over de dienst en het meeleven en tijdens de dienst de liederen en de Bijbelteksten.

Lees meer 

Meeleven

 Elke week wordt een beamerpresentatie (‘meeleven’) gemaakt. Het is goed om zo met elkaar mee te leven in onze gemeente. Doe ook mee!
Het adres is: meeleven@ijsseldijkkerk.nl  

 
Lees meer 

Collecte en giften

Als u wilt meedoen aan de collecten, kunt u ook een bijdrage overmaken. Ook als u de dienst bijvoorbeeld op internet of via kerkomroep.nl meebeleeft.
 
Lees meer 

Liedboeken

In de avonddienst wordt er geen gebruik gemaakt van de beamer. Voor wie zijn liedboek vergeten heeft, is in het portaal onder de toren aan beide zijden een aantal liedboeken die u kunt gebruiken tijdens de dienst. De liederen die gezongen worden staan op de liederenborden. Als u het prettig vindt kunt u hier in de ochtenddienst natuurlijk ook gebruik van maken.

Ringleiding

Voor bezitters van een gehoorapparaat een begrip en een fijn hulpmiddel: een ringleiding. U kunt op alle plaatsen beneden van de ringleiding gebruikmaken, behalve in de banken die dwars vooraan staan naast de preekstoel aan de kant van de pastorie. Op de balkons naast het orgel is GEEN ringleiding.

Foto's tijdens de diensten

Bij bijzondere diensten als dopen, belijdenis, of bij voorbeeld kinder/gezinsdiensten worden er foto's gemaakt door een fotograaf vanuit de kerk.
Lees meer 

Bank rekening nummers voor uw bijdragen aan de collecten

Waar vindt u bankrekening nummers voor uw bijdragen aan de collecten die u wilt overmaken?
We laten u dit graag zien aan de hand van enkele afbeeldingen.
Lees meer