Bij de diensten

Op 28 juli is mevr. ds. Verbaan onze gastvoorganger en is de avonddienst in de Fonteinkerk met ds. J. Scholte-de Jong uit Gouda.
Lees meer 

Vanuit de pastorie

Van onze dominee; het laatste vers van Psalm 65 is één van mijn favoriete zomerliederen; voor wie verre landen bezoekt, of voor wie in de eigen streek blijft:
Lees meer 

Uitbreiding achterzalen nr. 6

Ook deze week is er weer hard gewerkt. En dat is te zien.
Lees meer 

Weeksluiting Crimpenersteyn

Wie wil er tijdens de weeksluiting op vrijdagmorgen in Crimpenersteyn vrijwilliger zijn?
Lees meer 

Overstapdienst fotoalbum

Beetje laat, maar daarom niet minder leuk om naar te kijken: een Fotoalbum over de Overstapdienst van afgelopen 7  juli. Met hierna nog een afscheidswoord van de Kindernevendienst leiding.
Lees meer 

Start opbouw binnenmuren

Wat is er hard gewerkt! Wat gaat het snel! Wat staan er al veel foto's in het fotoalbum! Hoog tijd voor een nieuw album: "Uitbreiding achterzalen deel 2", waar foto's te zien zijn die vanaf 15 juli zijn gemaakt.

PKN Tienerkamp 2024

Het duurt nog even, maar wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het PKN-kamp. Net als vorig jaar gaat het Tienerkamp en het Jongerenkamp niet tegelijk op kamp.
Lees meer 

PKN Jongerenkamp 2024

Het duurt nog even, maar wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het PKN-kamp. Net als vorig jaar gaat het Tienerkamp en het Jongerenkamp niet tegelijk op kamp.
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad 12-07-2024

De vakantieperiode is aangebroken, ook voor de leden van de kerkenraad. 
Lees meer 

Boekentafel nieuws 83

Hier is weer een nieuwe selectie van de Digitale Boekentafel. U kunt alle boeken die u wilt bij ons bestellen en wij brengen ze bij u thuis. 
Lees meer 

Tweedehands boeken 30

De tweedehands boeken van deze maand. De opbrengst gaat naar een goed doel. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef.
Lees meer 

Bezoek aan Glodeni, Roemeniƫ

Vakantietijd kan ook betekenen: de contacten ver weg onderhouden. Gemeenteleden bezochten het Roma dorpje dat al jaren door onze wijkgemeente wordt ondersteund om te zien hoe het daar gaat. Een enthousiast verslag en foto's:
Lees meer 

Nieuws van het NBG

Migration Bible voor arbeidsmigranten in Bahrein.
Lees meer 

Sponsor Actie Heipaal

De heipalen zijn geplaatst. Maar u kunt nog tot eind juli een heipaal, of een deel daarvan sponsoren.

Lees meer 

Giftenaftrek in gevaar

De giftenaftrek is in gevaar door de nieuwe coalitie. Wilt u de petitie ondertekenen? 
Lees meer 

Pleinverkoop boekenmarkt

Op zaterdag 24 augustus is er een Boekenmarkt op het plein van de Fonteinkerk. Boeken om te verkopen kunnen worden gebracht op donderdag 15 augustus. Of bel Han Lindhout T 06 51333312.
Lees meer 

De digitale IJsseldijkkerk

De wereld wordt steeds digitaler en zo ook onze IJsseldijkkerk. Lees hier meer over onze plannen en ons verzoek aan alle leden. Bij voorbaat dank: zo houden we samen de kerkelijke administratie actueel!
Lees meer 

Het besloten gedeelte

Het besloten gedeelte is te bereiken voor wijk-gemeenteleden en nieuwsbrieflezers door in te loggen op een account dat u kunt aanvragen kan via de link in het hier afgebeelde slot.

Nieuwsarchief

Als u ingelogd bent als kerklid en/of nieuwsbrieflezer kunt u HIER het nieuwsarchief bekijken voor oudere artikelen.