Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 23-04-2021

De dagen lengen, de vogels zingen en beginnen aan het zoeken naar een partner om een nestje mee te bouwen. Voor de mensen die ook zoiets van plan zijn start op 25 mei een Marriage course. Iets voor jullie? Lees er meer over onder de torenhaan.

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.

Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:

• Aanmelden voor een kerkdienst kan vanaf 16 mei ook voor een avonddienst
  • Pre marriage course vanaf 25 mei: heb je plannen? geef je op!

Nieuws van u en voor u:
  • Fijn dat er vanaf 16 mei ook weer avonddiensten zijn waarvoor u zich kunt opgeven
  • Voor een goede planning is het fijn als u zich voor een hele maand opgeeft voor de kerkdiensten
  • De gemeente Krimpen a/d/ IJssel zoekt medewerking voor haar Fairtrade-streven
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.
De diensten van zondag 25 april

Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

16 mei 2021 om 10:00