Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 02-04-2021

Bijna is het Pasen en kunnen we elkaar begroeten met: "De Heer is waarlijk opgestaan!" Maar eerst wordt nog op Goede Vrijdag het Heilig Avondmaal gevierd in een middag- en avonddienst. De middagdienst is alleen te beluisteren, de avonddienst kunt u ook bekijken. Bekijkt u ook de presentatie op 7 april over  de kerkzaal verbouwing? U kunt daarbij ook vragen stellen.

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.
Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:

• Boekentafel nieuws nr. 12: om lekker te lezen met Pasen en nog lang daarna...
  • Nog meer te lezen en te overdenken in een fijn artikel over the Passion

Nieuws van u en voor u:
  • Lees in het artikel 'Vanuit de Kerkenraad 07-04-21' over de verbouwing van de kerkzaal
  • In het besloten gedeelte vindt u de geboorte aankondiging van Eloise en het adres om de trotse ouders te feliciteren.
  • Een podcast tijdens het wandelen: muziek en Bijbelse teksten. In het artikel leest u er alles over.
  • De digitale uitzending van de PCOB met vertellingen rond Pasen kunt u terugkijken op hun website
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.

De diensten van Paaszondag 4 april

In de ochtenddienst is er medewerking van trompettist Karin Snel
Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

18 apr 2021 om 10:00