Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 26-03-2021

Heel veel nieuws onder de torenhaan zo vlak voor de PalmzondagKinderdienst en de Stille week voor Pasen! De kerkenraad is ook heel wat van plan.

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.
Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:

• Palmzondag Kinderdienst, zondag 28 maart:
  • De laatste collecte in de 40-dagentijd is zondag voor landelijk jeugdwerk

Nieuws van u en voor u:
  • Op 2 april om 10.00uur is er een gezamelijke online Kinderdienst op Goede Vrijdag
  • Op maandag 29 maart beginnen de avondgebeden in de Stille week. U kunt zich nog aanmelden: kerkbezoek-2020@kpnmail.nl
  • De middagdienst voor het Heilig Avondsmaalsviering op 2 april is vol. Voor de avonddienst kunt u zich nog aanmelden.
  • De kerkenraad kondigt een video-uitzending aan op 7 april met een presentatie van de kerkzaal renovatie
  • De PCOB heeft op haar website vanaf 26 maart een digitale uitzending met Vertellingen rond Pasen
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.

De diensten van zondag 28 maart

Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

18 apr 2021 om 10:00