Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 18-03-2021

We kunnen weer met 30 mensen de ochtendiensten bijwonen, ook het Heilig Avondmaal dat op Goede Vrijdag wordt gevierd op 2 april. Om meer mensen de gelegenheid te geven erbij te zijn zal er ook een middagviering zijn om 15.00uur. De avonddienst is om 19.00uur vanwege de avondklok. U vindt alle bijzonderheden in het artikel onder de torenhaan.

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.

Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:
  • Twee maal Heilig Avondmaal op Goede Vrijdag
  • De 40-dagentijdcollecte is zondag voor een beter inkomen voor Javaanse boeren

Nieuws van u en voor u:
  • U kunt zich weer opgeven voor de kerkdiensten in de maand april
  • In het besloten gedeelte vindt u bericht van twee overlijdens
  • In het besloten gedeelte vndt u ook een geboortebericht
  • Ook voor de Avondgebeden in de Stille Week kunt u zich aanmelden op kerkbezoek-2020@kpnmail.nl. De datums vindt u in het artikel.
  • Op woensdag 24 maart is voor de laatste keer een online Avondgebed onderweg naar Pasen.
  • Vergeet niet het artikel te lezen over hoe de Gezelige avond op 13 maart was!
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.

De diensten van zondag 21 maart

Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

18 apr 2021 om 10:00