Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 12-03-2021

Kijkt u ook al uit naar de IJsseldijkkerk Quiz en gezellige avond online? Morgen om 19.30uur  is het zo ver! Er is best wel veel nieuws onder de torenhaan: van de kerkenraad, de kerkrentmeesters, en over een jeugddienst in de Arkrank op zondagavond 14 maart.

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.

Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:

• De 40-dagentijdcollecte is zondag voor binnenlands diaconaat
  • Op woensdag 17 maart is er weer een online avondgebed vanuit de IJsseldijkkerk

Nieuws van u en voor u:
  • Opnieuw een bericht vanuit de kerkenraad over de aangepaste kerkdiensten
  • Weet u dat u zich weer kunt aanmelden voor de kerkdiensten op mailadres: kerkbezoek-2020@kpnmail.nl ?
  • De kerkrentmeesters maken u met dankbaarheid de jaarrekening van het jaar 2020 bekend
  • De speurtocht voor de kinderen van de KinderNevenDienstleeftijd : "Een spoor van liefde" is nog tot Pasen te doen!
  • Heeft u geen vervoer naar een vaccinatielocatie? De diaconie wil u helpen.
  • Op 28 maart is er weer een kinderdienst: doen jullie allemaal mee?
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.

De diensten van zondag 14 maart

Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

18 apr 2021 om 10:00