Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 08-01-2021

In deze eerste nieuwsbrief van 2021 vindt u onder onze torenhaan o.a.: het resultaat van de diaconie actie de Blije Gift, de komende Kerkbalans, aankondigingen voor bijzondere diensten en de Week van Gebed voor de Eenheid.

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.
Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:
  • Actie Kerkbalans 2021
  • Week van Gebed voor de Eenheid 2021

Nieuws van u en voor u:
  • Elk boek dat u wilt lezen, kunt u via het Boekentafel-team bestellen en thuis laten bezorgen! Er is weer een nieuw artikel met een mooie selectie aanbevelingen.
  • Ook in 2021 kunt u mailen en bellen met #nietalleen voor een hulpvraag of een praatje
  • De Week van Gebed voor de Eenheid begint op zondag 17 januari met een video-uitzending vanuit de Arkrank.
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.

De diensten van zondag 10 januari

Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

24 jan 2021 om 10:00