Nieuwsbrief IJsseldijkkerk 30-12-2020
Onder de torenhaan in deze laatste IJsseldijkkerk nieuwsbrief van 2020 is volop gelegenheid om nog eens na te genieten van al het moois dat er in verband met Kerst online te zien was. Ook vindt u veel goede wensen voor het nieuwe jaar en onze redactie sluit daar graag van harte bij aan: de Heer zegene u en houd moed, heb lief!

In de nieuwsbrief verwijzen we u via een link direct door naar de nieuwspagina van de website.
 Onze torenhaan vertelt u meer.
(klik op de torenhaan voor de nieuwslink naar de site)

U vindt in deze nieuwsbrief in het kort een paar nieuwsberichten die uw aandacht verdienen én de bijzonderheden van de diensten van de komende zondag.
Laadt deze mail niet goed? Bekijk de nieuwsbrief online
Deze  nieuws  berichten verdienen uw aandacht:
  • Foto's van Bengel de Kerstengel (in het besloten gedeelte)
  • Jeugddienst op 17 januari, thema: 'Jij bent de kerk'  m.m.v. praiseband Unify

Nieuws van u en voor u:
  • De Oudejaarsdienst op 31-12-2020 wordt online en via de Kerkomroep.nl uitgezonden om 19.00uur en is ook op een later tijdstip nog mee te beleven
  • #niet alleen is ook plaatselijk actief. U kunt niet alleen hulp vragen, maar u ook opgeven voor een initiatief waarover u meer leest in het artikel: Hulpinitiatief #nietalleen
  •
Heeft u ook onze wijkgemeente iets te melden in de nieuwsbrief (hoe kort ook): laat het weten aan redactie@ijsseldijkkerk.nl
Deze nieuwsbrief is vooral bedoeld als nieuwsbrief van en aan ons allen.

De diensten van zondag 3 januari 2021

Door het klikken op de foto van een kerkdienst hierboven krijgt u de website-pagina met de video- en audiouitzending en meer over de diensten.

Ochtenddienst

24 jan 2021 om 10:00