Extra Nieuwsbrief zondagsdiensten 06-10-2020
Beste gemeenteleden,
Zoals u begrepen zult hebben, is er een nieuw zeer dringend advies van de Protestantse Kerk in Nederland naar aanleiding van het overleg met de minister over de kerkdiensten in deze coronatijd.

Dat betekent voor ons dat we nu weer teruggaan naar de situatie zoals het in de maand juni was: maximaal dertig kerkgangers (‘personeel’ als predikant, organist, beamerist enz. uitgezonderd). Ook gaan we weer naar een zanggroep van vier tot vijf personen.
Dit geldt in ieder geval voor de zondagen in de komende maanden

Wij vinden dit heel jammer, maar het is nu even niet anders.

De komende weken is er aangepaste  kindernevendienst, en over jongerennevendienst en kinderoppas vindt u steeds de laatse aanpassing op de nieuwspagina van onze website.

Wat blijft: u dient zich aan te melden voor de diensten, nu ook voor de avonddienst, via
kerkbezoek2020@kpnmail.nl
Als u uitgenodigd wordt, en ook als u niet kunt komen ontvangt u bericht!
Kunt u of wilt u toch niet komen, geef het dan zo snel mogelijk door, dan kunnen we iemand anders uitnodigen.

Wij rekenen op uw begrip en wensen u veel sterkte toe in deze ingewikkelde tijd.

Belijdenisdienst

29 nov 2020 om 10:00