Audio uitzendingen

Iedere zondag wordt er via de kerkomroep (de vroegere kerktelefoon) de audio van zowel de ochtend- als de avonddienst uitgezonden.
Door middel van de kerkomroep kunnen senioren en langdurig zieken die aan huis gebonden zijn de kerkdienst beluisteren. Dit kan door middel van een luisterkastje bij u thuis dat verbonden moet zijn met de telefoon of direct internet. De diensten zijn ook direct op internet te beluisteren via de Kerkomroep
Audiouitzendingen  blijven ongeveer een half jaar beschikbaar via kerkomroep.nl

Op deze site kunt u de provincie Zuid-Holland kiezen en in de lijst die verschijnt Krimpen aan den IJssel aanklikken.
Nu kunt u de door u gewenste uitzending beluisteren met de knop: "luisteren"

Voor diegenen met de beschikking over een tablet, smartphone of STAS geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de gratis Kerkomroep-app. Hiervoor is dan ook geen browser nodig.

Voor vragen kunt u terecht bij onze contactpersoon

Afscheidsdienst

wo 08 feb 2023 om 14.00uur