Kerkomroep uitzending

Iedere zondag wordt er via de kerkomroep (de vroegere kerktelefoon) de audio van zowel de ochtend- als de avonddienst uitgezonden.
Door middel van de kerkomroep kunnen senioren en langdurig zieken die aan huis gebonden zijn de kerkdienst beluisteren. Dit kan door middel van een luisterkastje bij u thuis dat verbonden moet zijn met de telefoon of direct internet. De diensten zijn ook direct op internet te beluisteren via de Kerkomroep

Op deze site kunt u de provincie Zuid-Holland kiezen en in de lijst die verschijnt Krimpen aan den IJssel aanklikken.
Nu kunt u de door u gewenste uitzending beluisteren met de knop: "luisteren"

Voor diegenen met de beschikking over een tablet, smartphone of STAS geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van de gratis Kerkomroep-app. Hiervoor is dan ook geen browser nodig.

Voor vragen kunt u terecht bij onze contactpersoon

Ochtenddienst

16 aug 2020 om 10:00