Eethuis Catechese

Voor jongeren vanaf de brugklas (ongeveer 12 jaar) tot ongeveer 17 jaar is er in onze wijkgemeente een eethuiscatechese.
Op maandagavond beginnen we om 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd (O ja, zijn er nog vaders, moeders, opa’s, oma’s of andere gemeenteleden die willen helpen met het koken? De jeugd wil graag goed eten!), en om 19.00 uur begint het inhoudelijke programma.
Goede gesprekken, gezellig en serieus, over de bijbel, jouw geloof en jouw wereld.
Welkom! We beginnen op 12 september 2022 met de patat-avond… en dan gaan we verder op 26 september, 10 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november en 12 december is het kerstdiner. Wordt vervolgd in 2023 tot aan de zomer.
Deze eethuiscatechese wordt gehouden in de achterzalen van de IJsseldijkkerk op maandagavond om de week van 18.00 – 20.00 uur.
De avond begint met een maaltijd en daarna wordt er ongeveer een uur in groepjes een onderwerp besproken.
We volgen de methode van Young & Holy, welke gericht is op actuele onderwerpen.
De leiding bestaat uit een catecheseteam met verschillende volwassenen uit de gemeente en de predikant.

Afscheidsdienst

wo 08 feb 2023 om 14.00uur