Vergeet niet te bestellen: ZWO kalender en kerstkaarten


Vanaf 1 oktober tot 1 december is de bekende Zendingserfgoedkalender 2021 weer te verkrijgen. Deze kalender toont dit jaar batiks van Ds.Kristian Aris Widodo en de Batik Workshop Kalipenten uit Yogyakarta, Java, Indonesie.
Dit jaar zijn er ook Kerstkaarten gemaakt , waarop de afbeeldingen van het werk van Ds. Aris uit Indonesie. Het thema van deze kaarten is : De herders, de geboorte, de Wijzen en de vlucht naar Egypte.
De kalender kost 9 Euro en de set Kerstkaarten 6 Euro.
Beiden zijn te verkijgen via de ZWO-commissie.
U kunt bestellen bij:
Karin van Capellen ( Wingerd): karinvcappellen@gmail.com

Tineke Tegelaar( ArkRank): cctegelaar@gmail.com

Pieta Vonk Noordegraaf : gvonkn@gmail.com

Bovenstaande personen zorgen ervoor dat u de kalender thuis bezorgd krijgt en de betalling kan contant of via de bank bij aflevering van uw bestelling.

Het thema is “Eenheid in verscheidenheid”,hier verbeeld als het samen optrekken in een sfeer van tolerantie en wederzijds respect van volgers van de grote godsdiensten in Indonesie. Eenheid in verscheidenheid , is ook het nationale symbool van de Indonesische republiek. De traditie van deze kalender is nog altijd het centraal stellen van de verbeeldingen van het evangelie door Christenen in Azie, Afrika en Latinjs- Amerika. 

De ZWO-commissie en Kerk in Actie  bevelen de kalender en kaarten van harte bij u aan.

Uitgebreide informatie over deze kalender en de kerstkaarten kunt u vinden op Zendingserfgoed 
terug