Beamer

In de ochtenddienst, en in bijzondere avonddiensten, maken we in de IJsseldijkkerk gebruik van de beamer.
Voor de dienst worden er mededelingen getoond over de dienst zelf, zoals de bestemming van de collecte, de predikant, voor welke groepen is er kindernevendienst, enz. en tijdens de dienst worden de liederen en de Bijbelteksten getoond.

En natuurlijk leven we als gemeente mee met elkaar. Verjaardagen, huwelijksjubilea, geboorten worden genoemd, al dan niet met foto, en natuurlijk ook de namen van de zieken.
Als u als lid en/of als nieuwsbrieflezer bent ingelogd kunt u de  'meeleven beamer presentaties' inzien.

Tijdens de dienst worden de liederen en de Bijbelteksten getoond.

Door het plaatsen van foto's bij verjaardagen en dergelijke, krijgen mensen een gezicht.
Wilt u hieraan meedoen, stuur dan uw foto naar meeleven@ijsseldijkkerk.nl

Op verzoek kan ook bij rouw- en trouwdiensten gebruik worden gemaakt van de beamer.

Afscheidsdienst

wo 08 feb 2023 om 14.00uur