Vanuit de kerkenraad

Felicitaties bij de openi9ng van de Fonteinkerk
Op zaterdag 26 november is de opening van de Fonteinkerk. We feliciteren de wijkgemeente De Fontein met deze bijzondere gebeurtenis en wensen hun veel zegen toe in het vernieuwde gebouw!
De officiële opening vindt plaats om 11:30 uur, buiten op het plein van de Fonteinkerk. Iedereen is daarbij welkom, en de hele middag is voor belangstellenden het gebouw geopend.

EHBO'ers
Gelukkig komt het niet zo vaak voor dat iemand onwel wordt tijdens de dienst, maar wat is het mooi en fijn om te merken, dat als dit wel het geval is, er gelijk hulp verleend wordt door mensen die weten wat zij in zo’n situatie moeten doen. Mensen met EHBO, BHV, verpleegkundige kennis schieten te hulp en handelen adequaat.
Dank aan al die mensen en ook aan alle gemeenteleden die rustig het moment afwachten dat de dienst weer vervolgd kan worden.

Herinrichting van de buitenruimte rondom de kerk
Afgelopen zomer, tijdens het koffie drinken buiten, is (weer) gebleken dat het grove grind voor de kerk niet altijd praktisch is en voor sommigen zelfs een belemmering om te blijven. De kerkenraad heeft daarom, samen met de interieur / bouw commissie, een plan gemaakt voor herinrichting van het terrein voor de kerk. Ook zal de bestrating naast de kerk verbeterd worden.

De stoelen in de achterzalen
Steeds vaker zijn er kapotte stoelen in de achterzaal. waar mogelijk worden deze gerepareerd, maar dat wordt steeds lastiger. Nu straks de Rank niet meer in gebruik zal zijn hebben wij de stoelen uit de kerkzaal over kunnen nemen. In de week na 20 november zullen alle blauwe stoelen bij ons vervangen worden door de, betere, stoelen uit de Rank.