Tweedehands boeken 5

2e handsboeken  nr. 5

Handboek breitechnieken  €  5.00

Het complete handboek voor alle breitechnieken; of je nu een beginner of heel ervaren bent. Meer dan 250 technieken, ruim 120 steken en 40 projecten.

De oude Bijbel door Cornelia  (bieden)

De oude Bijbel een verhaal voor jongelieden uit 1930

Gezond leven , gezond genieten  S.Omartian  € 4.00

Een gezonde levensstijl, op basis van de Bijbel.
Dit boek is een goed hulpmiddel op weg naar een leven tot eer van God en tot vreugde van jezelf en je omgeving.

Brieven uit de hel   C .S .Lewis     € 3.00

Brieven uit de hel is het meest gelezen boek van C.S.Lewis  (1898-1963) ; het werd in vele talen vertaald en kreeg talrijk herdrukken. Hij werd van bewust atheïst tot een pleiter van het evangelie .

Zegen of vloek  Derek Prince   € 3.00

De schrijver toont aan dat een vloek niet een bijgelovig overblijfsel uit de Middeleeuwen is,  maar een hedendaagse realiteit. Hij laat vanuit de Bijbel zien wat zegen en vloek zijn. Derek Prince leert ons hoe we een vloek in ons leven kunnen ontdekken en hoe we ervan bevrijd kunnen worden en Gods zegen ervaren.

Van Eisenach naar Bethlehem  Ds. Kees Kant   €  5.00

Duitse Christen en Palestijnse christenen over Joden en Israël. De voorbeelden van een herinterpretatie van de Bijbel in Eisenach en Bethlehem zijn uitgebreid gedocumenteerd in dit boek evenals de uitspraken door de eeuwen heen van kerkleiders en Joden .De bestudering van deze zwarte bladzijden in de kerkgeschiedenis is nodig om de hedendaagse misleiding te herkennen. Ds. Kees Kant is predikant binnen de PKN.

Schilderslief   Simone van der Vlugt   € 5.00

De  roman over Rembrandts minnares
Ze vertelt een treurige geschiedenis en werpt een ander, minder vleiend licht op de 17-eeuwse meester.

De opbrengst van de tweede hands boeken gaat naar Dorcas en Open Doors.

Willemien : 0180-521720  willemien@moolenaar.biz.
Co : 0180-521259  jckoorneef@gmail.com