Tweedehands boeken 13


Er is weer een nieuwe lijst met tweedehands boeken. De opbrengst gaat naar Open Doors en naar Dorcas. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef en Willemien Molenaar; zij kunnen de boeken bij u thuis brengen.

2e hands boeken  nr.  13 

Zolang er leven is  € 2.50  (tweede deel)

Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen 85 jaar
Het familieportret  Fenne Blom   € 2.50

Het familieportret is een gepassioneerd maar gedoemd liefdesverhaal en een indringend portret van een moeder-dochterrelatie dat de lezer nog lang zal bijblijven .Hoe God verdween uit Jorwerd  Geert Mak  €  2.50

Een biografie van een dorp tijdens de stille revolutie tussen 1945 en 1995.
Gaandeweg Hem tegemoet. André Troost € 2.50

Bijbels dagboek.( nieuw)
Gaaf  Gerrit ten Berge  € 2.50  (3x)

Bijbelsdagboek voor jongeren  (nieuw)


De Petrusakten A.Englisch   €1.00

Vier bisschoppen smeden een sinister plan dat het Vaticaan op zijn grondvesten doet schudden.
Kunst en architectuur        Rome  reisgids  626  blz.  k
ost  € 19.95  nu € 5.00
Rome de eeuwige stad houdt door haar adembenemende schoonheid al eeuwenlang bezoekers in haar ban. Een geschiedenis van drieduizend jaar drukt zijn stempel op de stad en maakt deze tot  een unieke schatkamer van de Europese kunst,Kunst en architectuur Florence  reisgids  560 blz. k
ost € 19.65 nu  € 5.00

Kunst en architectuur  Venetië  reisgids 578 blz, kost € 19.95  nu  € 5.00 

Luister naar de zee Lisa Carey  € 2.00

Aan de westkust van Ierland ligt een eiland. Hier zijn de legenden machtiger dan de waarheid, hier zingt altijd de zee. Op dit woeste eiland speelt haar roman zich af over drie generaties Ierse vrouwen.De kast voor de 2e hands boeken:
In de hal bij de achterzaal staat een hele kast met 2e hands boeken (zie ook dit artikel). Een beetje verscholen naast de trap naar boven. We zijn blij met de extra ruimte; zo kunnen we veel meer boeken kwijt. Er is een grote sortering boeken en soms ook puzzels. Er zijn romans, thrillers, kinderboeken, boeken met een bepaald thema, dagboeken en nog veel meer.

Gaat u eens op uw gemak kijken in de kast wat er allemaal staat. In deze nieuwsbrief kunt u regelmatig lezen wat we nog in voorraad hebben. Wekelijks zullen we de voorraad bijvullen. Er staat een busje waarin u het geld kunt doen. Heeft u geen geld bij u dan geeft u het de volgende keer. Onderin de kast staat een doosje met gratis boekjes. Ook het boekje met de geschiedenis van de IJsseldijkkerk ligt op de onderste plank en kost € 5,00. Leuk om eens weg te geven in plaats van een bloemetje.

Als u nog boeken of puzzels heeft voor de 2e hands kast houden we ons aanbevolen.

De opbrengst van alles uit de tweede hands boekenkast gaat naar Dorcas en Open Doors.

Willemien : 0180-521720  willemien@moolenaar.biz.
Co : 0180-521259  jckoorneef@gmail.com
terug