Bij de diensten

Op 21 april gaat ds. Baggerman voor en lezen we over de roeping van Jona, uit hoofdstuk 1. De avonddienst is een Krimpen Zingt Dienst in de Fonteinkerk met ds. Staat.
Lees meer 

Krimpen Zingt op 21-04-2024

In de Fonteinkerk, Burg. Aalberslaan 41 te Krimpen aan den IJssel is om 18.30 uur weer een “Krimpen Zingt”dienst, met voorganger ds.Koos Staat en mmv Vocalgroup Voice o.l.v. Martin Mans
Lees meer 

Wandelplezier!

Helaas, onze wandeling op vrijdag 19 april kan niet doorgaan. We bewaren deze voor een volgende keer!

Boeken- CD en LP-markt

Er wordt weer een Boeken, CD en LP-markt gehouden in de Fonteinkerk op 19 en 20 april. 
Lees meer 

Uitbreiding achterzalen

De bouwcommissie die onze plannen voor het geschikt maken van de achterzalen en de technische installatie voor de toekomst wil realiseren, heeft een eerste en uitgebreid bericht voor ons!
Lees meer 

Vanuit andere kerken

Wijkgemeente de Wingerd vierde op zondag 14 april haar 50-jarig bestaan als "Samen op weg "-gemeente. Vanuit de IJsseldijkkerkgemeente was er een delegatie gekomen die haar felicitaties bracht en een cadeau voor de jublilaris. De sciba van de Wingerd stuurde ons een dankwoord:
Lees meer 

PCOB middag

Dinsdagmiddag 23 april is er weer een contactmiddag van de PCOB in gebouw de Fonteinkerk.
Lees meer 

Op weg naar Pinksteren

Uitnodiging voor Gebedsbijeenkomst – Op weg naar Pinksteren voor alle wijkgemeenten van Protestantse Gemeente Krimpen aan den IJssel (PGK) op woensdag 15 mei 2024 in de Rehobothkerk om 19.30uur
Lees meer 

Ontmoetingsbijeenkomsten 2024

Het is goed elkaar jaarlijks, op een ander moment dan de zondag, te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Dit keer is het thema: Geloven met Jozef. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor jong én oud!
Lees meer 

Samen aan tafel!

Op 19 april a.s. hopen we weer “Samen aan tafel” te gaan. U kunt zich opgeven bij Anita Lissenberg tel.: 0640400343 of email: anitalissenberg@kpnmail.nl  
Lees meer 

Er zit muziek in de Pinksterdienst

Met Pinksteren zouden we het leuk vinden om met een muziekgroepje te spelen in de dienst. Bespeel je een instrument en lijkt het je leuk om mee te doen? Geef het door aan de scriba: scriba@ijsseldijkkerk.nl

Huishoudelijke hulp vraag

Een ouder echtpaar zoekt een hulp in de huishouding voor 3 uur per week.
Lees meer 

Boekentafel nieuws 80

De boekentafel in de achterzalen stopt. Deze digitale boekentafel blijft actief.
Lees meer 

Boekentafel stopt in de kerk

Trouw stond vele jaren de Boekentafel klaar, telkens als er gelegenheid was om elkaar na de dienst te ontmoeten. Dat gaat veranderen. De digitale Boekentafel (op onze website)  blijft!
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad 3 april

In de vergadering van de kerkenraad  kwamen de volgende onderwerpen aan de orde: er is nieuws over de verbouwing en orgelonderhoud en er zijn twee hulpvragen aan de gemeente.
Lees meer 

Kringen en groepen

U vindt hier de komende data voor de kringen en groepen:
Lees meer 

Nieuws van het NBG

NBG schenkt Bijbels aan migrantenkerk Antwerpen en Amsterdam.
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad

Vanaf 31 maart 2024 worden ook alle avonddiensten vanuit de IJsseldijkkerk uitgezonden via YouTube. 
Lees meer 

Vraag vanuit Inloophuis Crimpen-Inn

 “Wie heeft een verblijfsruimte met kookgelegenheid voor mij om als vader eenmaal in de veertien dagen in het weekend tijd met mijn kinderen door te brengen (op zaterdag of zondag tussen 11.00 uur en 19.00 uur)?”
Lees meer 

Tweedehands boeken 27

De tweedehands boeken van deze maand. De opbrengst gaat naar een goed doel. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef en Willemien Molenaar.
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad 21 maart

Ontmoetingsbijeenkomsten ‘Geloven met Jozef’
Alvast voor in de agenda! Tussen Pinksteren en de zomervakantie willen we graag elkaar ontmoeten. Nadere gegevens volgen, maar de data zijn al bekend!
Lees meer 

EOJD 2024

Yes! We gaan ook dit weer naar het grote feest van de EO Jongerendag op zaterdag 1 juni in Ahoy. Ga je mee? Klik verder voor de flyer met meer info en om je op te geven.
Lees meer 

Inloophuis Crimpen-Inn

Inloophuis Crimpen-Inn is opgezet vanuit de lokale PKN kerken en de GVk Immanuel. Wij ontvangen mensen die behoefte hebben aan contact.
Lees meer 

Vooraankondiging Zangavond

In de Immanuelkerk wordt een Interkerkerkelijke Zangavond gehouden op zaterdagavond 11 mei. Een vooraankondiging:
Lees meer 

De digitale IJsseldijkkerk

De wereld wordt steeds digitaler en zo ook onze IJsseldijkkerk. Lees hier meer over onze plannen en ons verzoek aan alle leden. Bij voorbaat dank: zo houden we samen de kerkelijke administratie actueel!
Lees meer 

Het besloten gedeelte

Het besloten gedeelte is te bereiken voor wijk-gemeenteleden en nieuwsbrieflezers door in te loggen op een account dat u kunt aanvragen kan via de link in het hier afgebeelde slot.

Nieuwsarchief

Als u ingelogd bent als kerklid en/of nieuwsbrieflezer kunt u HIER het nieuwsarchief bekijken voor oudere artikelen.