Bij de diensten

Op 25 september vieren het Heilig Avondmaal en we lezen Lucas 14:7-11 over de plaats die we innemen aan tafel. Ook is er JongerenNevenDienst deze ochtend!
Lees meer 

Viering heilig Avondmaal

Op 25 september vieren we het heilig avondmaal: we komen samen om brood en wijn te delen en we willen dat voor het eerst sinds de corona-uitbraak weer zittend aan de tafels doen.
Lees meer 

Senioren contact middag

Op dinsdag 27 september 2022 zal er weer een Seniorenmiddag worden gehouden van de ArkRank Gemeente en de IJsseldijkkerk. Deze bijeenkomst wordt gehouden in kerkelijk centrum De Rank, aanvang 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.
Lees meer 

Jeugddienst 2 oktober

Zondag 2 oktober is er om 18.30 uur een Jeugddienst in de IJsseldijkkerk. Dominee Baggerman gaat voor en het thema is "Sorry". Gospelkoor Elim treedt op tijdens deze dienst.
Lees meer 

Vanuit de pastorie

Er zijn volop plannen voor het nieuwe seizoen, met veel activiteiten waar we zin in hebben. Laten we bidden dat alles weer ‘gewoon’ kan doorgaan, en dat we een goed en gezegend seizoen hebben. 
Lees meer 

Bloemengroet

Na bijna 45 jaar heeft Aaf van Lieburg haar taak om de bloemengroet iedere zondag te verzorgen overgedragen aan Lena van Campen. We zijn Aaf heel dankbaar voor het vele werk en de tijd die ze hieraan heeft besteed. Heel fijn is het ook dat Lena deze taak van haar overneemt. 
 
Lees meer 

De Zoete Inval

Op woensdag 28 september is er weer een zoete inval. Vanaf 10 uur staat de koffie en thee voor u klaar in de achterzaal van de IJsseldijkerk. U bent van harte welkom voor een gesprek met andere bezoeker of een spelletje. Kom ook eens langs om de sfeer te proeven. Welkom!

Leesclub nieuws

We gaan weer een nieuw boek lezen: Zonder mij geschreven door Dani Atkins.  Vindt u het leuk om mee te doen? Van harte welkom!
 
Lees meer 

Komt u ook meegenieten van Bach?

In februari van dit jaar promoveerde Jolanda Zwoferink voor een orgelstudie. Nu omstandigheden het weer toelaten nodigt zij u uit om dit met haar te vieren in de vorm van verschillende orgelconcerten in Kampen en Dordrecht en de presentatie van haar studie.
Lees meer 

Najaarsconcert "Juich voor God"

Op zaterdag 8 oktober 2022 is er in de beroemde Pelgrimsvaderskerk in Delfshaven een najaarsconcert. Na een lange tijd van alleen studie wil het koor nu weer voluit juichen voor God. Kom ook!
Lees meer 

Boekentafel nieuws 49

Nu we weer op de eerste zondag van de maand binnen koffie drinken na de dienst, staat ook de Boekentafel weer in de hal. Vergeet niet om ook even in de kast te kijken naast de trap: behalve boeken en puzzelboeken staan er soms zelfs legpuzzels!
Deze digitale boekentafel blijft daarnaast actief. Meer over de boekentafel leest u HIER
Lees meer 

BijbelDoeDagen 2022

Bijbel Doe Dagen 2022: Alles andersom! Van zondag 23 t/m woensdag 25 oktober in de Rank. Je kunt je vanaf nu opgeven:
Lees meer 

Dankdag kindermiddag

Woensdag 2 november is het Dankdag met een gezellige kindermiddag in de ArkRank met dominee Baggerman. Komt u helpen?
Lees meer 

Vanuit de kerkenraad

Nieuws van de kerkenraad: Inzamelen kaarten en postzegels, Dank voor de bloemen, Dank voor de helpers van de koffie-tafels en Vergeet de actie voor Moldavië niet.
Lees meer 

Samen aan tafel!

Op 7 vrijdag oktober 2022 is er weer een “Samen aan tafel”. Geef u op bij Anita Lissenberg tel.: 064040034 of mail: anitalissenberg@kpnmail 
Locatie: achterzaal kerk, inloop vanaf 17:30 uur

Lees meer 

Expositie Ontmoetingskerk

In de Ontmoetingskerk in Krimpen a/d Lek is in september een expositie te zien van kunstenares Anneke Kaai.
Lees meer 

PKN kamp 2022

Binnenkort is het weer zover. Het PKN-jongerenkamp staat weer voor de deur. Van vrijdagavond 14 oktober tot en met zondagmiddag 16 oktober. Je kunt je vanaf nu aanmelden!
Lees meer 

Nieuwe gespreksgroep

Dit is een nieuwe bijbelkring voor de (iets) jongere gemeenteleden, twintigers, dertigers, veertigers; misschien vind je de drempel naar de ‘gewone’ bijbelkring wat hoog, maar je hebt al wel belijdenis gedaan. Dan is deze kring wat voor jou!
Lees meer 

Start belijdeniscatechisatie

Op maandag 3 oktober is de startavond van de belijdeniscatechisatie. Misschien heb je er al vaak over gedacht, misschien nog nooit, maar dan is dit wel het moment.
Lees meer 

Start Bijbeluur

Op woensdagochtend hebben we eens in de twee weken het ‘bijbel-uur’. Om samen met een mooi groepje (ietsje oudere) mensen uit de bijbel te lezen en erover te praten.U bent van harte welkom om eens een keer te komen kijken.
Lees meer 

Start dinsdagavond-bijbelkring

Met de bijbelkring wil ik weer starten op dinsdagavond 4 oktober. In de bijbelkring gaat het om het lezen van de bijbel en het gesprek hierover. Het komende seizoen over de profeet Jesaja.
Lees meer 

Gebedskring start weer

Vanaf 1 september start de gebedskring weer; iedere eerste en derde donderdag van de maand. Meer informatie over deze kring vindt u hier.

Tweedehands boeken 9

Ook deze maand is hier weer een nieuwe lijst met tweedehands boeken. De opbrengst gaat naar Open Doors en naar Dorcas. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef en Willemien Molenaar; zij kunnen de boeken bij u thuis brengen.
Lees meer 

Ondertussen in de ArkRank 4

Aan de buitenkant lijkt er niet veel meer te gebeuren, maar aan de binnenkant is het tegendeel waar! We hebben weer wat foto's voor u verzameld van de vorderingen.
Lees meer 

Oppas in de kerk gevraagd

Er zijn nieuwe mensen nodig om af en toe op onze kleintjes te passen tijdens de kerkdienst. Lijkt het jou (vanaf 13/14 jaar) en u leuk om mee te helpen? Neem dan contact op met Danielle van den Berg

Lukt inloggen niet?

Als u problemen heeft met inloggen in het besloten gedeelte dan kunt u contact opnemen met Els de Heer, zij is bereikbaar via het mailadres: aanmelding@ijsseldijkkerk.nl

Meeleven

 Elke week wordt een beamerpresentatie (‘meeleven’) gemaakt. Het is goed om zo met elkaar mee te leven in onze gemeente. Doe ook mee!
Het adres is: meeleven@ijsseldijkkerk.nl  

 
Lees meer 

Nieuws voor nieuwsbrieflezers

Regelmatig bereikt ons een bericht dat het zo jammer is dat je als nieuwsbrieflezer van buiten de wijkgemeente IJsseldijk niet in het besloten deel van de website kunt komen. Hier komt verandering in. Vanaf nu kunt u een account aanvragen om toegang te krijgen en zo nog meer op de hoogte kunt blijven van al het nieuws uit de gemeente. Het account aanvragen kan via de link in het hier afgebeelde slot.

Nieuwsarchief

Als u ingelogd bent als kerklid en/of nieuwsbrieflezer kunt u hier het nieuwsarchief bekijken voor oudere artikelen.