Zachte kerkbanken

De kerkenraad hoopt in 2021 de kerkzaal een opknapbeurt te geven en heeft daarvoor  een interieurcommissie aangesteld. Eén van de dingen waar deze commissie zich mee bezig houdt is een meer comfortabele zit in de kerkbanken en hiervoor vraagt zij uw mening als gebruiker.
Eén van de wensen van de kerkenraad is om een oplossing te zoeken voor de losse kussen die steeds meer gebruikt worden omdat de banken blijkbaar door steeds meer mensen als niet comfortabel worden ervaren.
De interieurcommissie heeft nu als proef  drie verschillende vaste kussens aangebracht op drie banken en is benieuwd naar uw mening als gebruiker.
De drie verschillende kussens zijn genummerd van voor naar achter met 1, 2 en 3:

Nummer 1 is de eenvoudigste uitvoering

Nummer 2 is even breed maar dikker gevuld

Nummer 3 is een breder kussen.

Als u op elk kussen één zondag wilt plaatsnemen is vergelijk mogelijk en kunt u uw mening bepalen.
Door maar één zondag per kussen te proberen, kunnen zo veel mogelijk mensen hun mening vormen.
Die mening kunt u mondeling geven aan Ria ’t Hart, Anneke Slappendel en Hans Lissenberg en ook per mail : jlissenberg@hotmail.nl
We zijn benieuwd!

De interieurcommissie