YoY zomerkampen

 

Misschien kent u YoY al? Mocht dat niet het geval zijn stellen wij ons graag aan u voor!

Wat is YoY?
Al sinds 1999 organiseert YoY iedere zomervakantie kampen voor kinderen, en sinds 2006 ook voor tieners. De letters YoY zijn afkomstig van YOUNG en YOUTH, wat “jong” en “jeugd” betekent. Als afkorting doet het ook denken aan joy, het Engelse woord voor “vreugde”. Hiermee heeft u gelijk ons streven: Vreugde brengen aan de jeugd, met elkaar, en met onze God.

Onze zomerkampen
YoY wil kinderen en tieners bereiken op hun niveau. Door de kleinschaligheid per kamp en de opzet van 1 leiding op 4 à 5 deelnemers is er persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Door deze opzet komen alle deelnemers goed tot hun recht. Er is voor iedereen een plekje, en ieder kind en iedere tiener wordt gezien en mag zichzelf zijn. Hierdoor valt niemand buiten de boot.

Thema 2021: Ik zie je graag!
Het mag een feest zijn van ontmoeting met elkaar deze zomer na een tijd van beperking. Daar zien we naar uit! Waar je ook bent en wat er ook gebeurt, God verliest je nooit uit het oog. Deze zomer willen we samen ontdekken wat dat voor ons betekent. Hoe ziet God ons? Hoe kijken wij naar anderen?
Dit thema gaan we uitwerken aan de hand van het leven van Jozef. Een prachtig verhaal waar we iedere dag iets nieuws van mogen leren, voor ons eigen leven!

Om dit te realiseren hebben we leiding nodig!
In 2021 staan er weer 8 kinder- en tienerkampen op het programma. Er hebben zich al veel kinderen, tieners en leiding aangemeld en de voorbereidingen zijn al in volle gang, maar op dit moment zijn er nog vacatures voor leiding. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste leiding die zich willen inzetten om de kinderen en tieners dit jaar een onvergetelijke week te geven!
Misschien zijn er in uw kerk of gemeente enthousiaste mensen die hun talenten voor de kinderen en tieners willen inzetten? We verwijzen u en mogelijk vrijwilligers graag door naar onze website. Neem eens een kijkje hoe een dag op een YoY-kamp er uit ziet: https://www.yoy.nl/leiding.

Bij vragen kan er ook altijd contact met ons worden opgenomen! leiding@yoy.nl of 06 1949 5169.

Groeten van het YoY-bestuur,

Frank, Ruud, Hanneke, Paulien, Nadine, Laurens en Eva
YoY Kampen www.yoy.nl Thornstraat 19
info@yoy.nl
4841 XT Prinsenbeek

terug