Welkom op de nieuwe website!

We zijn blij en ook wel een beetje trots om u welkom te heten op deze nieuwe website van de IJsseldijkkerk.
U zult er veel vinden dat u al kent van onze oude website maar ook veel nieuwe dingen. Zo is er een andere indeling, een besloten gedeelte én de vervulling van een lang gekoesterde wens: fotoalbums!  Onder het motto "het oog wil ook wat" hopen we dat u, naast de informatie, ook kunt genieten van de vele afbeeldingen.
Kijkt u eens rond in de bovenbalk, waar veel de meeste onderwerpen te vinden zijn.

Als lid van onze wijkgemeente kunt u zich aanmelden voor het besloten gedeelte. Dit besloten gedeelte is er vanwege de AVG regelgeving en beschermt op die manier uw en onze gegevens.
U krijgt na uw aanmelding en inlog toegang tot de fotoalbums, "Contact gegevens" en de "Meeleven informatie" (o.a. de beamer presentatie uit de kerk).

We zijn superbenieuwd wat u van deze nieuwe website vindt en kijken uit naar uw reactie op het vertrouwde adres: redactie@ijsseldijkkerk.nl
Bent u net zo enthousiast als wij, of denkt u: dat kan beter....dan heten we u graag welkom in ons redactieteam! Het is buitengewoon dankbaar werk dat u gewoon vanuit huis kunt doen. We  zien uit naar uw reacties.