Zend een engel!

Wees een engel!
Dat is het thema van het kerstnummer van het Krimpens Kerkblad: Wees een engel! Hiervoor doen we ook een beroep op u en jou als lezer. We zijn op zoek naar foto’s van kerstengelen. Misschien hebt u een antiek zilveren engeltje in de kerstboom? Of bewaar jij een door je kinderen geknutselde engel – misschien al tientallen jaren oud? Is er nog een klein beeldje van een engel dat nog van je oma was? Of een souvenir van een vakantie in Italië?

Maak er een mooie foto van en stuur het in naar redactiekrimpenskerkblad@gmail.com
Doe er ook even een korte beschrijving bij waarom dit beeld, plaatje, engeltje voor u/jou zo bijzonder is. Graag inleveren vóór maandag 5 december. Dan maken wij een mooi, sfeervol en lezenswaardig kerstnummer van het Kerkblad. We zijn benieuwd!