Verhuur kerkzaal

Wij stellen ons kerkgebouw ter beschikking aan tijdelijke huurders voor o.a. (orgel)concerten.

De IJsseldijkkerk is een monumentaal gebouw. Wij vertrouwen erop dat u zich dat bewust bent en hiernaar handelt.
Om zowel huurder als verhuurder achteraf niet teleur te stellen maken we van te voren wel enige afspraken. Deze afspraken worden met u besproken als u informatie opvraagt of een reservering boekt.

Wij verhuren de volgende zalen:

- Kerkzaal: max. 300-350 personen
- Achterzaal max. 60 personen
- Bovenzaal max. 35 personen

Voor beschikbaarheid van de zalen kunt u de agenda raadplegen of (bij voorkeur via e-mail) informatie inwinnen bij ons contactpersoon:
Tineke Neleman
Email: reservering@ijsseldijkkerk.nl

Hier kunt u ook informeren naar onze huurprijzen.

Er is ook de mogelijkheid om geluidsinstallatie, piano, beamer, video e.d. erbij te huren.

Het Proper orgel is monumentaal orgel. Het bespelen hiervan mag alleen plaats vinden door organisten die hiervoor gekwalificeerd zijn. Indien u de kerkzaal wilt huren voor een concert met gebruik van orgel, kunt u dit bij het reserveren overleggen.

Bij de huur van de kerkzaal voor een concert kan de achterzaal erbij gehuurd worden, voor bijvoorbeeld koffie drinken.
Wij kunnen ook zorgen voor gastvrouwen/heren bij het koffie schenken.

Ochtenddienst

zo 30 jan 2022 om 10:00