Vanuit de kerkenraad 28-12-2020

Kerst alweer voorbij. Ondanks alles kunnen we toch terug zien op hele mooie 'diensten'. Wat is er hard gewerkt door heel veel mensen en wat was het fijn dat we daar met zoveel mensen van mochten genieten. En genoten is er gezien alle bedankjes die binnen komen! Heel fijn en bemoedigend om te merken dat al het werk zeker niet voor niets is geweest. Ook zo zijn we gemeente. Zo mogen we vol goede moed het nieuwe jaar ingaan, op weg naar betere tijden in de wetenschap dat God met ons meegaat.

Zo gaan we vol goede moed de drempel over en kijken uit naar wat komen gaat. Reikhalzend zien we uit naar het moment dat we weer gewoon naar de kerk kunnen komen, koffie kunnen drinken na de dienst, bijbelkring kunnen houden. Houd moed, heb lief! Voorspoedig 2021!