Vanuit de kerkenraad 25-01-2021

Ondanks alles wat niet mogelijk was kunnen we toch terug kijken op een mooie decembermaand, met mooie diensten in verschillende vormen rondom Kerst. Fijn om te merken dat heel veel mensen hiervan genoten hebben. We krijgen veel zeer positieve reacties.

In samenwerking met de diaconie is er voor de ouderen van de gemeente een heel mooi ‘kerst-pakket’ gemaakt dat zeer gewaardeerd werd. Voor de tieners van de gemeente is er door de jeugdouderlingen een leuke nieuwjaarsgroet gemaakt, zo hebben ook alle tieners van de gemeente vanaf de brugklas een leuk pakketje gekregen.

Dank voor de positieve reacties hierop! Dit geeft ons als kerkenraad energie om door te gaan in deze roerige tijd. We doen ons best, maar staan soms machteloos. Zoals nu er tijdelijk niet gezongen mag worden. We proberen hier goede oplossingen voor te vinden. Het is lastig omdat over zulke dingen natuurlijk ook de meningen zijn verdeeld. We blijven zoeken naar de beste alternatieven. Maar we kunnen het ook niet mooier maken dan het is en ervaren zo allemaal iets van het lijden van deze tijd.