Tweedehands boeken 9


Ook deze maand  is hier weer een nieuwe lijst met tweedehands boeken. De opbrengst gaat naar Open Doors en naar Dorcas. Bij interesse kunt u contact opnemen met Co Koorneef en Willemien Molenaar; zij kunnen de boeken bij u thuis brengen.

2e hands boeken nr. 9

Cassette van handboeken ( 4delen ); per stuk € 7,50, per 4 €20.00
      

Handboek bij de Bijbel heeft een overzichtelijke indeling van al de Bijbelboeken. Schitterende foto’s, heldere schema’s en beschouwingen. Het boek dat met zijn 700 blz. veel bijbellezers kan helpen.

Handboek van de wereldgodsdiensten; de stof is ingedeeld in 7 hoofdstukken. De ontwikkeling van de godsdienst, de oude godsdiensten, de primitieve godsdiensten, de oosterse godsdiensten, het Jodendom, de Islam, het christendom. 

Handboek van het christelijk geloof . Meer dan 100 deskundigen uit verschillende landen werkten mee aan dit  belangrijke standaardwerk.

Handboek van het christelijke geloof. De volgende onderwerpen worden behandeld: hoe kunnen we het weten, Jezus Christus, God, de schepping,  mens en wereld, een nieuwe schepping.Liefde in een verscheurd land -  J.Sasson   € 2.50
In dit aangrijpende boek wordt het verhaal verteld van Joanna Al-Askari Flissan. In het Irak van Saddam Hoessein wordt Joanna verliefd op een Koerdische vrijheidsstrijder.Ze trouwt
met hem en volgt hem in de strijd. Maar als het dorp waar ze woont in 1987 wordt aangevallen met gifgas moet ze vluchten voor haar leven. Joanna weet te ontsnappen, maar meer dan 100.000 Koerden komen om bij deze volkerenmoord.


Luisterend bidden Leanne Payne € 3.00
Luisteren bidden is Gods stem leren verstaan. Leanne leert ons naar God opzien en God in zijn schoonheid en glorie te zien. Gods Woord, lofprijzing en dankzegging, voorbede,  vergeving en toewijding wordt uitvoerig besproken.
Het leven van Jezus (dunne atlasjes ) € 2.50

Atlas van Jeruzalem € 2.50
Compact, duidelijk, makkelijk leesbaar. De kast voor de 2 e hands boeken:
In de hal bij de achterzaal staat een hele kast met 2e hands boeken (zie ook dit artikel). Een beetje verscholen naast de trap naar boven. We zijn blij met de extra ruimte; zo kunnen we veel meer boeken kwijt. Er is een grote sortering boeken en soms ook puzzels. Er zijn romans, thrillers, kinderboeken, boeken met een bepaald thema, dagboeken en nog veel meer.

Gaat u eens op uw gemak kijken in de kast wat er allemaal staat. In deze nieuwsbrief kunt u regelmatig lezen wat we nog in voorraad hebben. Wekelijks zullen we de voorraad bijvullen. Er staat een busje waarin u het geld kunt doen. Heeft u geen geld bij u dan geeft u het de volgende keer. Onderin de kast staat een doosje met gratis boekjes. Ook het boekje met de geschiedenis van de IJsseldijkkerk ligt op de onderste plank en kost € 5,00. Leuk om eens weg te geven in plaats van een bloemetje.

Als u nog boeken of puzzels heeft voor de 2e hands kast houden we ons aanbevolen.

De opbrengst van alles uit de tweede hands boekenkast gaat naar Dorcas en Open Doors.

Willemien : 0180-521720  willemien@moolenaar.biz.
Co : 0180-521259  jckoorneef@gmail.com
terug