Terugblik WMIJ 2022


Het was fijn dat we in het afgelopen jaar weer contactmiddagen konden organiseren. Samen met de Ark/Rankgemeente was er in april een middag die in het teken stond van Pasen. In september was er een middag, ook samen met de Ark/Rankgemeente, de meditatie werd toen verzorgd door dr. G. den Hartogh. Hierna kreeg verhalenverteller Peter Borst het woord. Hij wist onze herinneringen op te frissen door te vertellen over de ontwikkelingen rondom de telefoon. Van de eerste bakelieten telefoons tot de mobieltjes/smartphones van deze tijd.

In 2019 was het de laatste keer dat we een kerstmiddag konden organiseren en we waren blij dat het dit jaar weer wel mogelijk was. We hadden een mooie dienst in de kerkzaal met veel zingen en een meditatie van Ds. Baggerman. Het Harmonie dagorkest onder leiding van Karin Snel verleende medewerking. Na de dienst waren er mooie ontmoetingen en was er veel gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.

We hebben met veel plezier vele kopjes koffie en thee geschonken in de achterzalen maar ook in de zomermaanden elke week buiten op het terras. Een aantal medewerkers helpen bij toerbeurt bij de weeksluiting in Crimpenersteyn. Klazien Sijrier heeft zich bij ons aangesloten. Tineke Niemeijer heeft onze groep verlaten vanwege haar verhuizing naar Zeeland. Ook hebben we afscheid genomen van Jolette Blind. Ria Nobel is gestopt met het bezoekwerk maar blijft wel helpen bij de zondagse koffiediensten.

Vanwege zorg en of ziekte in de privésfeer van enkele medewerkers is in sommige gevallen is het bezoekwerk wat gestagneerd. Doordat we afscheid moesten nemen van een aantal medewerkers zijn we nu ook naarstig op zoek naar nieuwe collega’s! Wie heeft er een paar uurtjes per jaar(!) beschikbaar om het bezoekwerk aan onze senioren te ondersteunen? Echt, een paar uurtjes per jaar!!!!! En…wat prettig is, dat je de tijd die je wilt besteden zelf kan invullen op de tijd die het beste uitkomt. Het is zo belangrijk en ook fijn om wat aandacht aan elkaar te geven.

Als u dit alles gelezen heeft wilt u, man of vrouw, er dan eens over nadenken om ons te bellen voor meer informatie of om u aan te melden:
Elly Snel, telefoon 511642
of
Lia van der Lee, telefoon 510759
 
terug