Terugblik Kinderkerst Online

Kerstavond 2020; iedereen zat er klaar voor om 19.00 uur. De eerste kinderkerstnachtdienst online was een feit. Doordat we door het Corona virus niet naar de kerk konden komen was dit een prachtig initiatief. Er is massaal gekeken, zelfs nog dagen erna. De YouTube  "kijkcijfers" van de IJsseldijkkerk en de ArkRank bleven maar stijgen.

Ook is er een geweldig bedrag opgehaald tijdens de online collecte: € 512,00! Voor meer dan 100!!! lichtjes voor het Sophia. Het komt allemaal ten goede aan het Sophia Moeder Kind Centrum. Ik denk dat ons doel is gelukt, om het Kerstlicht te laten stralen.

We zijn trots op iedereen, groot en klein, die voor én achter de schermen hebben meegewerkt. Voor wie het nog niet gezien heeft of nog een keer wil kijken; klik dan op deze link.

Hartelijke groeten,
Liesbeth Kok & Anja Speksnijder