Start winterwerk


Met startzondag beginnen we aan een nieuw ‘seizoen’. Maar wat kan er al weer? Dat blijft met de coronamaatregelen nog een beetje spannend, maar zodra er íets kan, gaan we het ook zéker doen!

Eethuiscatechese
We willen met de eethuiscatechese weer beginnen op maandag 27 september; alle jongeren zijn we weer welkom in de achterzaal. Om 18.00 uur begint de maaltijd en om 19.00 uur volgt aansluitend de catechese. Hiervoor zoeken we natuurlijk niet alleen jongeren, vanaf de brugklas die meedoen, maar ook kookvaders, -moeders of andere –mensen! En afwassers zijn ook altijd welkom. Laat het even weten!

Bijbelkring
In het seizoen 2019-2020 zijn we zomaar opeens gestopt met de bijbelkring over Galaten. Graag wil ik dat afmaken en dan kunnen we weer een nieuw onderwerp zoeken. Op dinsdag 5 oktober is de eerste bijeenkomst van de bijbelkring, ’s avonds om 20.00 uur in de achterzaal. Graag even aanmelden (dominee@ijsseldijkkerk.nl of 0180-761661).

Ouderen Bijbelkring
Als het mogelijk is, willen we ook starten met de woensdagochtend-bijbelkring voor ouderen. Hiervoor denk ik aan woensdagochtend 22 september 10.00 uur. Ook hiervoor graag even bij mij aanmelden!
 
terug