Nieuws van 'Sint voor Kint'


Spaart u ook lege flessen voor deze actie? Diaconie en Kindernevendienst slaan de handen ineen: via de stichting 'Serve the city Rotterdam' willen we aansluiten bij de actie ‘Sint voor kint’. De eerste flessen zijn ingeleverd door Bram Slappendel met een mooie opbrengst van € 16,85. Voor de kinderen van de KND: wil je ook een keer de flessen inleveren? Meld je dan aan bij Cindy: stevencindyslappendel@gmail.com

In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in armoede. Iets extra's zoals een Sinterklaascadeau zit er voor gezinnen met een krappe beurs vaak niet in. Daarom willen we juist voor deze kinderen iets extra’s doen. De komende weken gaan we samen met de Wingerd statiegeldflessen inzamelen. Er staat een doos in de hal van de kerk. Na 20 november worden de flessen ingeleverd en de wijkdiaconie zal het opgehaalde bedrag verdubbelen. Zelf een gift overmaken kan ook:  ga naar https://servethecityrotterdam.nl/sint-voor-kint en klik op de button. 

Of gebruik deze gegevens: 
NL21 TRIO 0338 8152 28  

t.n.v. Stichting Samen 010  
o.v.v. Sint voor Kint 
(ANBI erkend)

Het is goed om te weten dat ook de kinderen die aangesloten zijn bij de Voedselbank uitdeelpunt Krimpen cadeaubonnen ontvangen van deze actie.

terug