Senioren contact middag

Op dinsdag 27 september 2022 zal er weer een Seniorenmiddag worden gehouden van de ArkRank Gemeente en de IJsseldijkkerk. Deze bijeenkomst wordt gehouden in kerkelijk centrum De Rank, aanvang 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Het openingswoord zal uitgesproken worden door Dr. G. den Hartogh.

Verder wordt het programma verzorgd door de verhalenverteller Peter Borst, uit Sliedrecht.
Hij zal met ons in deze drukke tijden en gehaaste samenleving even stilstaan door middel van een verhaal.
Geen kant en klaar digitaal vermaak, maar een puur verhaal, dat door middel van stem, woordenspel, gebaren en stiltes onze fantasie zal laten werken.
Verhalen zijn tijdloos, toen, nu en morgen.
We worden bij de verhalen betrokken en er zullen ongetwijfeld diverse momenten van herkenning zijn.

Alle senioren worden hartelijk uitgenodigd deze bijzondere middag bij te wonen.
Het zal fijn zijn om elkaar in dit verband weer te ontmoeten. Tot ziens in de Rank!
De organisatoren IJsseldijkkerk en ArkRankgemeente