Een schone kerk

De IJsseldijkkerk wordt wekelijks door een team van vrijwilligers schoongemaakt.
Op de schoonmaakploeg van de IJsseldijkkerk mogen wij best trots zijn.
Vele handen maken een schone kerk, achter de schermen,  iedere week weer.
Twee gemeenteleden coördineren alle helpende handen en maken roosters zodat alles in en buiten de kerk aan de beurt komt. Er is een groep voor de bovenzalen,  de achterzalen, keuken, toiletten,  hal, kerkzaal en ook de buitenboel wordt bijgehouden.
Een keer per jaar is er een Kerst- schoonmaak. Daarbij wordt een steiger gebruikt, alle lampen worden vervangen, de ramen worden gezeemd en dan wordt de kerstboom geplaatst.

Iedereen maakt op wat voor manier ook gebruik van de kerk, kinderen boven bij de oppas, of in de achterzalen bij de KND, toiletten worden gebruikt,  bij het koffie drinken vallen er kruimels van de koekjes,  bij slecht weer nemen we blaadjes onder onze natte schoenen mee, vingers op de glazen deuren...en dat alles wordt niet vanzelf schoon.
Daarom zijn we blij met elke aanmelding om te komen helpen.

Ochtenddienst

18 apr 2021 om 10:00