Reuring

Activiteiten van Reuring worden weer opgestart. De zoete inval wil weer bij elkaar komen en ook de boeken/leesclub verwelkomt weer liefhebbers.

Zoete inval:
Bij "De zoete inval" is iedere laatste woensdag van de maand de achterzaal gevuld met gasten die een kop koffie/thee komen drinken, een praatje komen maken of een spelletje komen doen. Dat was lang niet mogelijk maar daar willen we, nu het weer kan, weer mee starten. Op 27 oktober van 10 – 12 uur bent u van harte welkom in de achterzaal van de kerk!

De boeken/leesclub:
Ook deze activiteit pakken we weer op. Abrupt onderbroken door alle beperkingen van corona pakken we de draad weer op waar we gebleven waren. We bespreken op woensdag 20 oktober a.s. het boek ‘Het bloemenmeisje geschreven door Anya Niewierra. We beginnen om 10.00 in de achterzaal van de kerk. Houdt u van lezen en vindt u het boeiend om over het gelezen boek met anderen van gedachten te wisselen, dan bent u van harte welkom!