Reservering en verhuur

Verhuur kerkgebouw
Wij stellen ons kerkgebouw ter beschikking aan tijdelijke huurders voor o.a. (orgel)concerten. De IJsseldijkkerk is een monumentaal gebouw. Wij vertrouwen erop dat u zich dat bewust bent en hiernaar handelt.
Om zowel huurder als verhuurder achteraf niet teleur te stellen maken we van te voren wel enige afspraken. Deze afspraken worden met u besproken als u informatie opvraagt of een reservering boekt.
Wij verhuren de volgende zalen:

• Kerkzaal: max. 300-350 personen
  • Achterzaal max. 60 personen
  • Bovenzaal max. 35 personen

Voor beschikbaarheid van de zalen kunt u de agenda raadplegen of (bij voorkeur via e-mail) informatie inwinnen bij ons contactpersoon:
Tineke Neleman
Email: reservering@ijsseldijkkerk.nl

Hier kunt u ook informeren naar onze huurprijzen.

Er is ook de mogelijkheid om geluidsinstallatie, piano, beamer e.d. erbij te huren.
Het Proper orgel is monumentaal orgel. Het bespelen hiervan mag alleen plaats vinden door organisten die hiervoor gekwalificeerd zijn. Indien u de kerkzaal wilt huren voor een concert met gebruik van orgel, kunt u dit bij het reserveren overleggen.

Bij de huur van de kerkzaal voor een concert kan de achterzaal erbij gehuurd worden, voor bijv. koffie drinken. Wij kunnen ook zorgen voor gastvrouwen/heren bij het koffie schenken.

De achterzaal of bovenzaal huren voor een verjaardag/jubileumviering is alleen mogelijk voor kerkleden van de IJsseldijkkerk, de ArkRank en de Wingerd.

Ondanks verhuur afspraak van de achterzaal zullen rouwdiensten voorrang krijgen!
Vanzelfsprekend proberen we dit zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Rouw- en trouwdiensten

Om afspraken te maken/informatie op te vragen voor een rouw- of  trouwdienst kunt u contact opnemen met de contactpersoon:
Leo vd Schelling
Email: fam.schelling@hetnet.nl

Voor trouwdiensten: Ook als u niet staat ingeschreven bij onze kerk, kunt u de kerkzaal huren voor een huwelijksinzegening.

Ochtenddienst

18 apr 2021 om 10:00