PKN kamp 2022

Binnenkort is het weer zover. Het PKN-jongerenkamp staat weer voor de deur. Van vrijdagavond 14 oktober tot en met zondagmiddag 16 oktober.

Zit jij in groep 8 of ben je niet ouder dan 15 jaar? Zit jij in één van deze kerken: IJsseldijkkerk, ArkRank gemeente of de Wingerd? Geef je dan op voor het PKN-jongerenkamp. Met dit jaar als locatie: Renesse, met diverse leuke activiteiten op het strand en de spannende waterjump!!

Ben je ouder dan 15 jaar? Zit jij in één van deze kerken: IJsseldijkkerk, ArkRank gemeente of de Wingerd? Geef je dan op voor het 15+ kamp. Met dit jaar als locatie: Bakel, met uitdagende activiteiten, BBQ maar ook tijd om met elkaar gezellig te socializen.

Heb je zin in drie leuke dagen met veel activiteiten. Meld je dan snel aan voor 1 oktober. Samen kunnen we er een super weekend van maken. De kosten voor het jongeren kampweekend bedragen € 35,00 euro per deelnemer en voor het 15+ kampweekend € 40,00 euro per deelnemer.

Aanmelden kan hier voor het kamp tot 15 jaar: Aanmeldformulier <15 jaar
Aanmelden kan hier voor het kamp vanaf 15 jaar: Aanmeldformulier >15 jaar
Heb daarnaast nog vragen of opmerkingen, vraag het je jeugdouderling of stuur een e-mail naar:

Voor het kamp tot 15 jaar:
Kees van Zwienen           keesvanzwienen@gmail.com
Cindy Slappendel              stevencindyslappendel@gmail.com

Voor het kamp vanaf 15 jaar:
Sander Vianen              sandervanvianen@gmail.com
Melanie de Jong      familiedejong74@icloud.com

Wij hebben er weer zin in!
De leiding