WijkMedewerkers IJsseldijkkerk

WijkMedewerkers IJsseldijkkerk (W.M.IJ. in het kort) is een belangrijke en actieve groep binnen de IJsseldijkkerk-gemeente die omzien naar elkaar op veel manieren in praktijk brengt. Zij vertellen hier graag zelf wat zij doen en nodigen uit om mee te doen!
Lees meer 

Po√ęzie-kring

De poëzie-kring komt ongeveer eens in de zes weken bij elkaar om aan de hand van een bepaald thema een aantal gedichten te lezen en te bespreken. 
Lees meer 

Wandelplezier

Een keer per maand trekken we er op uit voor een wandeling van ongeveer 15 km. Vaak gaan we naar het vertrekpunt met openbaar vervoer maar soms ook met auto's of lopen we in de directe omgeving.
Trek uw wandelschoenen aan en doe mee!
Aarzel niet en geef u op bij onze contactpersonen.
Lees meer 

Zoete inval

Iedere laatste woensdag van de maand van 10-12 uur:
Tijd voor koffie, een praatje of een spelletje…
Voor meer informatie kunt u terecht bij  onze contactpersonen.

Samen aan tafel

Eet u vaak alleen?
Een aantal keren per jaar is er op vrijdagavond in de achterzaal van de kerk een gezamenlijke maaltijd. Er is eerst een drankje waarna aan mooi gedekte tafels het eten geserveerd wordt. Het diner wordt door gemeenteleden voorbereid. U kunt zich aanmelden bij een van de  contactpersonen.
Lees meer 

Seniorenreis

 
 
 
 
Ieder voorjaar wordt er voor Senioren een reis georganiseerd.
Via kerkblad, nieuwsbrief, website en beamer worden data en plaats bekend gemaakt.
Als u interesse heeft, meldt u dan bij de contactpersonen.
Lees meer 

Ouderen soos

Sommigen zal deze titel bekend in de oren klinken: de Ouderen soos! Misschien een beetje vergeten? Tegelijk met gebouw de Rank verdwenen? Niks hoor. De Ouderen soos heeft onderdak gevonden in de Fonteinkerk. Hierna leest u er alles over.
Lees meer