Oproep voor de Pauluskerk


In de nieuwsbrief van februari jl. hebben we u laten weten dat we onderzoeken op welke manier we de Rotterdamse Pauluskerk kunnen ondersteunen. Dit is een initiatief van de gezamenlijke diaconieën van de ArkRank, IJsseldijkkerk en Wingerd. Naar aanleiding van de informatiebijeenkomst van 12 februari jl. en aanvullende gesprekken is duidelijk dat er grote behoefte is aan mannenkleding.

Dat de nood hoog is, blijkt uit onderstaand bericht van de Facebookpagina van de Pauluskerk:

GEZOCHT: NOG GOEDE HERENKLEDING!!
Vanmorgen weer iemand een gapend gat in zijn sok, zo groot als zijn hiel. Sommigen komen binnen met een kletsnatte broek, na een regenachtige en koude nacht buiten. Of met open jas, zonder rits erin. Nelleke pakt naald en draad en maakt het.  🧡 Onze kledingwinkel is nagenoeg leeg. Dus WE HEBBEN JULLIE HULP NODIG!!
πŸ‘–πŸ₯ΎπŸ©³πŸ©²πŸ§¦.

Concreet willen we de komende weken goed bruikbare mannenkleding inzamelen.
Het gaat om:
  • Spijkerbroeken (gebruikt, maar heel)
  • Zomer- en winterjassen (gebruikt, maar heel)
  • T-shirts met lange en korte mouwen (gebruikt, maar heel)
  • Stevige schoenen: sneakers, wandelschoenen (gebruikt, maar heel)
  • Sokken (bij voorkeur nieuw)
  • Onderbroeken (bij voorkeur nieuw)

Op zondag 17 en 24 april en 1 mei a.s. kunt u de kleding bij ons in de IJsseldijkkerk inleveren. U vindt de dozen waar u de kleding in kunt doen bij de zij-ingang. Bent u niet in de gelegenheid om naar de kerk te komen, maar heeft u bruikbare herenkleding? Neem dan contact op met Judith van der Heijden / 06- 302 33 704. We komen de kleding dan thuis bij u ophalen.

Kijk uw kledingkast eens na en wellicht kunt u doneren wat u kunt missen. Alvast bedankt voor uw hulp! 
terug